Tuspais de dovlecel cu morcovi si oua ochiuri

Postat de babi5 in Mancaruri de legume
12 Aug 2013 | 9097 vizualizari

S-au facut dovleceii a "proasta" vine vorba...asa ca am facut o mancare de dovleac cu morcov TUSPAIS in Banat. Cred ca denumirea se trage din limba germana. Garantat bunnnnnn...

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 12.08.2013, 18:29
crisulina sincer iti spune Babi este si tare bun nu-mi fac reclama dar incearcal multumesc
la 12.08.2013, 18:30
Andaoana coaja este un picut mai groasa decit la cel obis

nuit dar miezul este mai bun multumesc
la 12.08.2013, 18:32
Angelina_Elenta este o mincare buna si sanatoasa multumesc
la 12.08.2013, 18:33
TAB1TA multumesc
la 12.08.2013, 18:33
kukibella multumesc
la 12.08.2013, 18:34
rocsi multumesc
la 12.08.2013, 18:34
Bya Ralu multumesc mult
la 13.08.2013, 11:18
Vreau si eu!
la 13.08.2013, 20:26
Cu mare drag SimOna
la 14.08.2013, 00:49
Musai sa fac si eu
Babi esti sigur ca nu ai fost pe la mine ? Recunosc dovleceii patisson din gradina si farfuria cu floarea soarelui
la 14.08.2013, 23:29
Farfuria am cumparato cind am fost in Statiune anul trecut de la Geoagiu Bai iar dovleceii ia primit fica mea (semiontele) de la patroana ei din Germania ,,multumesc mihaela63ma-s bucura sa te intilnesc
la 14.08.2013, 23:44
Chiar bun...place reteta!
la 15.08.2013, 00:22
Te pupa Babi RuxyRux si-ti multumesc mult

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking