Un cheesecake rapid si delicios

Postat de mihaelad in Torturi
10 Iun 2015 | 4483 vizualizari
Un cheesecake rapid si delicios

Un cheesecake pe care il fac pentru ca e usor de realizat si in acelasi timp foarte gustos. Racoros, gata de a fi savurat imediat ce il scoti din frigider. Il recomand incepatorilor intr-ale bucataritului! S-aveti pofta!

Ingrediente

  • Blat: 250g piscoturi, 125g unt topit
  • Glazura: 150-200g ciocolata amaruie +1 cutie frisca lichida (de la Lidl)
  • Crema: – 500 g. branza de vaci (am ales de la Delaco, imi place consistenta) – 150 g. zahar – 3 oua mari – 180 g. smantana/iaurt – 1 lingurita coaja de lamaie ras

Mod de preparare

Blat: Am dat piscoturile prin blender pana sunt bine maruntiti, apoi ii amestecam cu untul topit pana avem o pasta. Apasam compozitia pe fundul si peretii unei tavi de copt cu peretii detasabili. Am copt blatul 10 min in cuptorul incins la 160°C.

Glazura: Am amestecat la foc mic pana a avut consistenta dorita.

Crema: Am amestecat (ouale + zaharul) + branza+smantana + coaja de lamaie pana se obtine o crema fina.

Am rasturnat compozitia peste blatul de biscuit, in tava rotunda de tort, cu marginea detasabila

Am copt  timp de 40-50 min, la foc moderat (160 grade, treapta 4).

Dupa ce s-a racit usor am pus glazura peste. Ornatul m-a dat gata J

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Un cheesecake rapid si delicios" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort cu crema de lamaie

Postat de gaby_d

Tort cu crema de lamaie

Blat Separa albusurile de galbenusuri Galbenusurile amesteca-le cu apa si uleiul si cu un tel omogenizeaza amestecand energic. Albusurile mixeaza-le spuma cu un praf...

Citeste continuarea

Tort Boema

Postat de caroline

Tort Boema

Blat: Se separa albusurile de gallbenusuri.Albusurile se bat spuma cu un varf de sare,adaugam zaharul si mixam pana ce obtinem o spuma lucioasa si tare.Adaugam pe rand apa,galbenusurile,faina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.06.2015, 15:15
la 10.06.2015, 20:28
Foarte bun!
la 10.06.2015, 21:42
Daca are crem,a de branza,sigur e gustos!
la 11.06.2015, 08:50
la 12.06.2015, 07:43
delicios!

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking