Vanata impluta cu varza ( in varianta marinata)

Postat de anisoara in Conserve
17 Aug 2010 | 21411 vizualizari

Aceste vanata marinata este foarte gustoasa, dar totodata este destul de capricioasa la pastrare pentru sezonul de iarna. E necesar, sa fie pastrate sub un capac cu un pres greu LA O TEMPERATURA CONSTANTA. Daca aveti beci , si sunteti convinsi, ca temperatura lui este mereu joasa si constanta , se pot prepara in cantitati mai mari si puse la pastrare. Daca nu - atunci se prepara acum in toamna si savurati placerea acestui gust nemaipomenit , si aceasta combinatie de legume marinate. Aveti in vedere, ca aceasta vanata este cu gust dulce acrisor , cu gust de marinada. Nu este cu gust acrisor - murate . Aceasta este alta tehnologie de preparare , si va fi descrisa in alta receta.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 17.08.2010, 18:41
foaaaaaaaaarte interesant! mai asta da reteta, BRAVO, stiu ca nu o sa o fac dar imi place sa citesc sa aflu...
felicitarile mele!
la 17.08.2010, 22:41
la 17.08.2010, 23:27
Rivca, sunt de acord , ca este mult de lucru , dar efortul depus, isi merita gustul produsului final. E bine si citesti si sa cunosti ,ca exista diferite metode de preparare a conservelor. Mi se pare , ca vanata este una singura leguma, care preparata prin diferite metode ne da gusturi diferite, ne impresioneaza de fiecare data. Multumesc
la 17.08.2010, 23:27
Mena
la 18.08.2010, 15:19
Cata rabdare si ce bine ai explicat! Anisoara, 5 furcu!
la 19.08.2010, 20:36
Anisoara draga urez aici la multi ani pt baiatul tau, sunteti foarte frumoasi amandoi, si baiatul si mamica!

Sincer as vrea foarte mult sa gust ce ai facut tu aici, mi-ai starnit foarte tare curiozitatea, dar nu fac ca nu am unde pastra eu asa ceva...
la 19.08.2010, 21:35
Ma tot uitam unde va vad fetele pe voi?am gasit pe blogu tau LA MULTI ANI pt baiatul tau e un dragut de nu se poate,sa va traiasca si sa va bucuratii de el
la 20.08.2010, 08:57
Multumesc , Corina. O receta, e necesar sa fie explicata bine, cu toate nuantele ei , ca rezultatul fina, l sa fie acel gust si forma , care o doresti sa o redai. Acum e sezonul, cine se incumeta sa o prepare, o sa ramaneti indragostite pt toata viata .
la 20.08.2010, 08:58
In catalogul meu de recete mai este o varianta foarte interesanta si gustoasa de preparare a vinetei.
la 20.08.2010, 09:00
Alina , iti multumesc din suflet pt felicitare. M-ai sfiit cu totul .
la 20.08.2010, 09:02
Daca te-a impresionat aceasta receta, prepara numai 2 vinete, punele la marinat , si savureaza placerea acum , cat este sezonul lor. Pastreaza-la in frigider intr-un vas asub pres.
la 20.08.2010, 09:05
Nadina , din suflet iti multumesc pt urare. Din pacate , sotul nu mai este printre noi de 2 ani. Dar noi traim, si savuram fiecare clipa a vietei. Ceiea , ce-ti doresc si tia din suflet.
la 23.05.2011, 11:27

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking