Varianta mea de piureu de cartofi

Postat de Cristi_Roman in Aperitive / Garnituri
20 Iul 2012 | 19110 vizualizari

Acest articol / aceasta reteta este o continuare (careia ii doresc sa aiba un succes asemanator) pentru articolul “Varianta mea de cartofi la cuptor” (peste 53.000 de vizualizari unice pana in acest moment, 20 iulie – cel mai citit articol din istoria Foodblog.ro). Prin urmare: stiu cat de important si de folosit este piureul de cartofi in Romania. Este omniprezent, atat in casele noastre cat si in restaurante. Cu totii insa stim ca uneori putem sa facem un piureu excelent acasa dar si unul prost. Acelasi lucru este valabil si in restaurante: uneori dam peste un piureu exceptional alteori dam peste o mare deceptie. Pe care mai dam si bani. Personal, ador piureul de cartofi: este gustos, este satios, este perfect complementar multor altor ingrediente dintr-un fel principal de mancare. Am incercat in timp multe variante, fie proprii, fie din carti culinare, fie din emisiuni TV, fie din alte bloguri. De cateva luni insa cred ca am ajuns exact unde am vrut: sa fac de fiecare data, standard aproape, un piureu de cartofi care sa aiba urmatorul atribut: sa fie senzational de gustos. Prin urmare, va ofer mai jos varianta mea de piureu de cartofi.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 06.08.2012, 19:16
De notat reteta ta, Cristi. Eu adaug de fiecare data unt si lapte (sau smantana), dar pana acum n-am incercat cu parmezan si busuioc. Foarte interesant!
la 07.08.2012, 02:17
Multumesc mult .
la 08.08.2012, 09:33
azi sigur am sa fac si eu...
la 09.08.2012, 08:24
Interesant. O voi incerca!
la 10.08.2012, 11:26
O sa incerc si eu; pana acum puneam la fiert, alaturi de cartofi, doi-trei catei de usturoi si o foaie de dafin, iar cartofii ii pasam cu un pic de lapte si/sau smantana, unt. O sa incerc si varianta ta, multumesc!
la 10.08.2012, 11:40
Va multumesc mult, sa-mi ziceti dupa ce faceti daca e bun sau nu .
la 12.10.2012, 18:40
abia azi l-am executat delicios!
la 12.10.2012, 23:05
multumesc mult, Ina .
la 06.02.2013, 14:06
Bun il incerca, in principiu asa il fac si eu cu unt lapte dar fara busuioc si ceapa verde ..
la 13.06.2013, 15:52
la 28.01.2014, 15:31

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking