Varianta mea de piureu de cartofi
Postat de Cristi_Roman in Aperitive / Garnituri 20 Iul 2012 | 19110 vizualizari
Acest articol / aceasta reteta este o continuare (careia ii doresc sa aiba un succes asemanator) pentru articolul “Varianta mea de cartofi la cuptor” (peste 53.000 de vizualizari unice pana in acest moment, 20 iulie – cel mai citit articol din istoria Foodblog.ro).
Prin urmare: stiu cat de important si de folosit este piureul de cartofi in Romania. Este omniprezent, atat in casele noastre cat si in restaurante. Cu totii insa stim ca uneori putem sa facem un piureu excelent acasa dar si unul prost. Acelasi lucru este valabil si in restaurante: uneori dam peste un piureu exceptional alteori dam peste o mare deceptie. Pe care mai dam si bani.
Personal, ador piureul de cartofi: este gustos, este satios, este perfect complementar multor altor ingrediente dintr-un fel principal de mancare. Am incercat in timp multe variante, fie proprii, fie din carti culinare, fie din emisiuni TV, fie din alte bloguri.
De cateva luni insa cred ca am ajuns exact unde am vrut: sa fac de fiecare data, standard aproape, un piureu de cartofi care sa aiba urmatorul atribut: sa fie senzational de gustos.
Prin urmare, va ofer mai jos varianta mea de piureu de cartofi.
Inapoi la reteta
|