Varianta mea de piureu de cartofi

Postat de Cristi_Roman in Aperitive / Garnituri
20 Iul 2012 | 19110 vizualizari

Acest articol / aceasta reteta este o continuare (careia ii doresc sa aiba un succes asemanator) pentru articolul “Varianta mea de cartofi la cuptor” (peste 53.000 de vizualizari unice pana in acest moment, 20 iulie – cel mai citit articol din istoria Foodblog.ro). Prin urmare: stiu cat de important si de folosit este piureul de cartofi in Romania. Este omniprezent, atat in casele noastre cat si in restaurante. Cu totii insa stim ca uneori putem sa facem un piureu excelent acasa dar si unul prost. Acelasi lucru este valabil si in restaurante: uneori dam peste un piureu exceptional alteori dam peste o mare deceptie. Pe care mai dam si bani. Personal, ador piureul de cartofi: este gustos, este satios, este perfect complementar multor altor ingrediente dintr-un fel principal de mancare. Am incercat in timp multe variante, fie proprii, fie din carti culinare, fie din emisiuni TV, fie din alte bloguri. De cateva luni insa cred ca am ajuns exact unde am vrut: sa fac de fiecare data, standard aproape, un piureu de cartofi care sa aiba urmatorul atribut: sa fie senzational de gustos. Prin urmare, va ofer mai jos varianta mea de piureu de cartofi.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 20.07.2012, 17:54
buuuuun
la 20.07.2012, 17:57
foarte bun
la 20.07.2012, 18:20
bun bun
la 20.07.2012, 18:26
E foarte bun ! dar Matei,nepotul meu, sigur nu l-ar manca
la 20.07.2012, 18:37
super
la 20.07.2012, 18:54
cred ca are o textura si cremoasa si aromata
la 20.07.2012, 19:07
Imi place foarte mult!
la 20.07.2012, 19:13
e buna, uite eu nu puneam busuioc, data viitoare am sa pun
la 20.07.2012, 19:14
am stiut eu de ce m-am inscris la bucatarasi,mereu aflu ceva nou
la 20.07.2012, 21:10
excelent
la 20.07.2012, 22:50
trebuie sa fie tare aromat
la 21.07.2012, 09:52
da..bun bun..nici eu nu pun apa in piure..tot lapte m-a invatat mama de mic copil si unt (sau margarina mai foloseam mai demult)..aromat cu busuioc si ceapa verde n-am incercat dar sigur ii da o aroma super!..prin zona de munte mai punea bunicul meu putin ulei din cel in care a prajit carnea..iesea tare gustos si asa..
la 21.07.2012, 15:41
interesant piureul tau
la 22.07.2012, 13:57
Nici eu nu folosesc apa, ci unt sau lapte, dar cu ceapa verde sau busuioc inca nu l-am facut.
la 27.07.2012, 14:36
Delicios!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking