Varza calita cu afumatura la Multicooker-ul Crock-Pot Express

Postat de MotanLaOale in Multicooking
15 Mar 2020 | 12680 vizualizari
Varza calita cu afumatura la Multicooker-ul Crock-Pot Express

Ingrediente

  • 2 verze murate mici
  • 700 g scarita afumata
  • 2 cepe
  • 500 g pulpa de rosii
  • 3 foi dafin
  • 70 ml ulei
  • boia afumata
  • piper

Mod de preparare

Varza se pune la desarat in apa rece 4-5 ore.

Dupa se scot cotoarele si se taie fideluta.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Scarita se taie fasii.

Se conecteaza aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.

Se seteaza functia BROWN/SAUTE, timp 10 minute si se apasa START/STOP.

Cand se incinge si apare timpul setat, se pune uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute.

Se adauga condimentele si afumatura si se seteaza in continuare amestecand.

Dupa cele 10 minute se apasa START/STOP.

Se pune in vas varza, pulpa de rosii, foile de dafin si se amesteca.

Se pune capacul, se pune supapa de presiune pe inchis, se seteaza functia MEAT/STEW, presiune HIGH, timpul 1 ora si se apasa START/STOP.

Dupa 1 ora se apasa START/STOP, se lasa 5 minute, se deschide supapa de presiune si se scote capacul.

Eu am transferat varza intr-o cratita si am introdus-o in cuptor pentru 25 minute sa prinda culoare.

Se serveste calda.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu afumatura la Multicooker-ul Crock-Pot Express" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Ina

Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Am pus in vasul Crock- Pot-ului Express pulpele de pasare portionate (2 ciocanele si 2 pulpe superioare) .  Am pus apa doar cat sa acopere bucatile de carne .   Am adaugat...

Citeste continuarea

Cheesecake cu dovleac si rom la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura

Cheesecake cu dovleac si rom la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

  Biscuitii se macina fin cu ajutorul unui robot. Untul se topeste si se adauga peste pesmetul de biscuiti. Se amesteca si se omogenizeaza, apoi se intinde un strat egal in forma de copt....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2020, 19:57
Am verificat reteta !!! Se aproba
la 15.03.2020, 20:09
Imi place!
la 15.03.2020, 20:21
Io tot varza,dar din aia taraneasca, ca n-am multicioroi din asta...
la 15.03.2020, 20:44
Ce bunătate!
la 15.03.2020, 20:51
Buna!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking