Varza calita cu afumatura la Multicooker-ul Crock-Pot Express

Postat de MotanLaOale in Multicooking
15 Mar 2020 | 2718 vizualizari
Varza calita cu afumatura la Multicooker-ul Crock-Pot Express

Ingrediente

  • 2 verze murate mici
  • 700 g scarita afumata
  • 2 cepe
  • 500 g pulpa de rosii
  • 3 foi dafin
  • 70 ml ulei
  • boia afumata
  • piper

Mod de preparare

Varza se pune la desarat in apa rece 4-5 ore.

Dupa se scot cotoarele si se taie fideluta.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Scarita se taie fasii.

Se conecteaza aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent.

Se seteaza functia BROWN/SAUTE, timp 10 minute si se apasa START/STOP.

Cand se incinge si apare timpul setat, se pune uleiul si se caleste ceapa 3-4 minute.

Se adauga condimentele si afumatura si se seteaza in continuare amestecand.

Dupa cele 10 minute se apasa START/STOP.

Se pune in vas varza, pulpa de rosii, foile de dafin si se amesteca.

Se pune capacul, se pune supapa de presiune pe inchis, se seteaza functia MEAT/STEW, presiune HIGH, timpul 1 ora si se apasa START/STOP.

Dupa 1 ora se apasa START/STOP, se lasa 5 minute, se deschide supapa de presiune si se scote capacul.

Eu am transferat varza intr-o cratita si am introdus-o in cuptor pentru 25 minute sa prinda culoare.

Se serveste calda.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu afumatura la Multicooker-ul Crock-Pot Express" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Retete similare

Ostropel de pui la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de merisor67

Ostropel de pui la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pregătim toate ingredientele de la început, să le avem gata când pornim aparatul. Porționăm carnea, o spălăm și o uscăm, apoi o condimentăm cu sare și piper. Curățăm ceapa...

Citeste continuarea

Humus cu avocado pregatit la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de gaby_d

Humus cu avocado pregatit la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Am pus nautul in apa rece la inmuiat si l-am lasat peste noapte. Dimineata am frecat usor in palme si am curatat pielitele care s-au luat de pe naut. Am aruncat apa si am pus nautul in...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 15.03.2020, 19:57
Am verificat reteta !!! Se aproba
la 15.03.2020, 20:09
Imi place!
la 15.03.2020, 20:21
Io tot varza,dar din aia taraneasca, ca n-am multicioroi din asta...
la 15.03.2020, 20:44
Ce bunătate!
la 15.03.2020, 20:51
Buna!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Montare D’oro
Multicooking