Stufat de miel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Oana in Multicooking
15 Apr 2019 | 2769 vizualizari

Nelipsit de Paste!

Ingrediente

  • 500 g pulpa de miel
  • 6 fire usturoi verde
  • 6 fire ceapa verde
  • 100 ml vin roze
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita piper cu lamaie
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita frunze de coriandru uscat
  • 200 ml suc de rosii
  • marar si patrunjel verde
  • menta verde la final

Mod de preparare

  • Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si seteaza programul Brown/Sote pentru 5 minute.
  • Cand uleiul s-a incins pune carnea de miel taiata cuburi si las-o sa se rumeneasca putin pe toate partile.
  • Condimenteaza dupa gust cu sare, piper cu lamaie, boia dulce si coriandru uscat.
  • Adauga vinul roze si mai amesteca putin.
  • Pune apoi ceapa si usturoiul verzi taiata mai mare, adauga sucul de rosii si inchide capacul.
  • Inchide supapa pentru aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 45 de minute.
  • La final, cand programul s-a terminat, elibereaza aburul si lasa aparatul sa stea 10 minute, apoi desfa capacul cu grija la aburi.
  • Presara deasupra marar si patrunjel si menta verde tocate marunt.
  • Poti servi stufatul de miel cu paine proaspata sau cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Retete similare

Budinca dulce cu branza si paste la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de gaby_d

Budinca dulce cu branza si paste la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pentru inceput pregatim aparatul si punem in vasul  Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune  500 ml apa cu putina sare. Cantarim pastele si le punem...

Citeste continuarea

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Postat de miha

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Bucata de pulpa de curcan se acopera cu o bucata de folie alimentara si se bate usor cu ciocanul de snitele cat sa se aplatizeze usor. Se presara sare si piper, apoi putin cimbru uscat. Se aseaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.04.2019, 14:45
Buuun! și eu am facut zilele trecute stufat de miel la multicooker.
la 15.04.2019, 14:50
la 15.04.2019, 14:58
Minunat stufatul! O mancare absolut delicioasa!
la 15.04.2019, 15:01
bun bun
la 15.04.2019, 15:19

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking