Sos bolognese pentru paste la Multicooker Crock-Pot Express

Postat de Oana in Multicooking
6 Mar 2019 | 1700 vizualizari

In mod normal sosul bolognese se fierbe cateva ore la foc mic, trebuie sa amesteci in el sa nu se prinda de oala...dar la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune e atat de usor! Calesti putin ingredientele, inchizi capacul si in 20 de minute e gata! Fara sa stai langa el si sa amesteci! E super simplu!

Ingrediente

  • 600 g carne tocata de vita
  • o cutie de 400 g rosii in bulion 
  • 3 linguri ulei de masline 
  • o ceapa rosie 
  • un morcov 
  • 2 catei de usturoi pisati 
  • 50 ml vin rosu 
  • sare 
  • piper 
  • salvie 
  • rozmarin
  • In plus: 
  • paste proaspete 
  • parmezan ras 
  • busuioc

Mod de preparare

  • Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
  • Cand s-a incins adauga ceapa taiata cubulete, usturoiul maruntit si morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici.
  • Caleste-le 2-3 minute, apoi adauga carnea tocata si amesteca inca 2-3 minute.
  • Pune vinul rosu, lasa-l sa se reduca 2 minute, apoi condimenteaza cu sare, piper, salvie si rozmarin uscat.
  • Adauga rosiile tocate in bulion, pune capacul si seteaza programul Meat/Stew pentru 15 minute.
  • Intre timp fierbe pastele dupa instructiunile de pe ambalaj.
  • Pune sosul peste paste, rade parmezan deasupra si decoreaza cu busuioc proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos bolognese pentru paste la Multicooker Crock-Pot Express" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Retete similare

Tort de ciocolata la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de mitinita

Tort de ciocolata la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

  Faina, cacaua, bicarbonatul de sodiu si sarea se amesteca intr-un bol. Otetul se adauga la lapte si se lasa deoparte pentru un minut. Se adauga zaharul si se amesteca pana cand...

Citeste continuarea

Gulii umplute cu carne de porc, pregatite la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de diaconta

Gulii umplute cu carne de porc, pregatite la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Se scobeste miezul guliilor pentru a face loc umpluturii. Pastrati miezul pentru ca îl vom folosi si pe acesta la sosul pentru gulii. Curatam ceapa si morcovii. Ceapa o tocam marunt,...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 06.03.2019, 16:19
Îl voi încerca și eu într-o zi, pentru că am tot auzit/citit multe despre acest sos...
la 06.03.2019, 16:19
la 06.03.2019, 18:18
la 06.03.2019, 18:19
la 06.03.2019, 18:30

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking