Sos bolognese pentru paste la Multicooker Crock-Pot Express

Postat de Oana in Multicooking
6 Mar 2019 | 949 vizualizari

In mod normal sosul bolognese se fierbe cateva ore la foc mic, trebuie sa amesteci in el sa nu se prinda de oala...dar la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune e atat de usor! Calesti putin ingredientele, inchizi capacul si in 20 de minute e gata! Fara sa stai langa el si sa amesteci! E super simplu!

Ingrediente

  • 600 g carne tocata de vita
  • o cutie de 400 g rosii in bulion 
  • 3 linguri ulei de masline 
  • o ceapa rosie 
  • un morcov 
  • 2 catei de usturoi pisati 
  • 50 ml vin rosu 
  • sare 
  • piper 
  • salvie 
  • rozmarin
  • In plus: 
  • paste proaspete 
  • parmezan ras 
  • busuioc

Mod de preparare

  • Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
  • Cand s-a incins adauga ceapa taiata cubulete, usturoiul maruntit si morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici.
  • Caleste-le 2-3 minute, apoi adauga carnea tocata si amesteca inca 2-3 minute.
  • Pune vinul rosu, lasa-l sa se reduca 2 minute, apoi condimenteaza cu sare, piper, salvie si rozmarin uscat.
  • Adauga rosiile tocate in bulion, pune capacul si seteaza programul Meat/Stew pentru 15 minute.
  • Intre timp fierbe pastele dupa instructiunile de pe ambalaj.
  • Pune sosul peste paste, rade parmezan deasupra si decoreaza cu busuioc proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos bolognese pentru paste la Multicooker Crock-Pot Express" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Retete similare

Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de AdrianUdrea

Mancare de cartofi cu afumatura de porc la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Curatam toate legumele si le tocam cuburi, respectiv rondele. Portionam carnea in bucati mai mici. Pornim Multicookerul Crock-Pot Express pe programul Brown/Saute, pentru 15 minute,...

Citeste continuarea

Stufat de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de merisor67

Stufat de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Porționăm carnea de iepure în bucăți mai mici și o curățăm de grăsime și pelicula de deasupra. Presărăm sare și piper peste carne și o lăsăm puțin la odihnit, cât...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 06.03.2019, 16:19
Îl voi încerca și eu într-o zi, pentru că am tot auzit/citit multe despre acest sos...
la 06.03.2019, 16:19
la 06.03.2019, 18:18
la 06.03.2019, 18:19
la 06.03.2019, 18:30

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking