Varza calita cu carnati afumati - Savoare si gust intr-un preparat traditional

Postat de Pungasa_Rogue in Porc
8 Noi 2015 | 29762 vizualizari
Varza calita cu carnati afumati - Savoare si gust intr-un preparat traditional

Rasfata-te cu arome si savoare traditionala cu reteta simpla si reconfortanta de varza cu carnati afumati. Aceasta mancare clasica aduce impreuna gustul verzei si aroma bogata a carnatilor afumati, creand o combinatie perfecta pentru o masa copioasa si delicioasa. Pentru Varza calita cu carnati afumati - Savoare si gust intr-un preparat traditional ai nevoie de urmatoarele ingrediente: varza, carnati, ceapa, ardei, pasta tomate.

Ingrediente

  • Ingrediente Varza calita cu carnati afumati - Savoare si gust intr-un preparat traditional
  • 5 carnati de porc, afumati;
  • 2-3 linguri ulei;
  • o ceapa;
  • un ardei kapia;
  • o varza alba (circa 1 kg);
  • o jumatate de lingurita de boia de ardei dulce;
  • o lingura pasta de tomate;
  • sare.

Mod de preparare

Cum se prepara Varza calita cu carnati afumati - Savoare si gust intr-un preparat traditional

Carnatii se taie in bucati mici si se calesc in ulei, intr-o cratita.

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. 

Ardeiul se curata de seminte, se spala si se taie marunt. Se pune impreuna cu ceapa la calit, peste carnati, adaugand si putina sare. 

Varza se spala, se taie in bucati mari, care se introduc, pe rand, in robotul de bucatarie, pentru a le da pe razatoarea mare. Se pune in cratita, frecandu-se cu putina sare, apoi se lasa la calit, mestecand des. Spre final, trebuie avut grija sa nu se prinda de cratita. Tot atunci se adauga boiaua de ardei si pasta de tomate si se mai tine circa 5 minute la foc, se potriveste de sare, dupa care se poate servi.

Iti recomandam sa incerci si reteta de Varza cu costita la tuci, o mancare buna de te lingi pe degete pe care o poti servi cu Mamaliga bucovineana de cartofi si Ardei iuti la otet.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carnati afumati - Savoare si gust intr-un preparat traditional" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chiftelute in susan sau pesmet

Postat de mirela0911

Chiftelute in susan sau pesmet

Carnea tocata se pune intr-un bol. Cartoful se curata, se spala si se da pe razatoarea cu gauri mari. Se scurge bine de apa apoi se pune peste carne. Se mai adauga usturoiul pisat si oul. Se...

Citeste continuarea

Friptura de porc cu legume si orez

Postat de mirela0911

Friptura de porc cu legume si orez

Se spala carnea apoi se sterge bine de apa. Se taie in felii ca pentru snitele. Se bate usor cu ciocanul. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul sa se incinga apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.11.2015, 15:18
ce buna e
la 08.11.2015, 15:21
Aiii, ce buna e asta!
la 08.11.2015, 15:26
Au aparut carnatii...
la 08.11.2015, 15:32
Ce bunatate ai facut
la 08.11.2015, 16:58

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking