Varza murata

Postat de vasimur in Muraturi
26 Oct 2017 | 15810 vizualizari

Varza murată conține foarte multă vitamina C, iar prin fermentație se produc enzime și bacterii bune care ajută la descompunerea carbohidraţilor din alimente. Medicii recomandă varza murată și în cazul stomacului deranjat. Din ingredientele de mai jos a rezultat 1 porție (1 butoi de 60 l).

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 26.10.2017, 20:50
Dom`Vasile e pus pe sarmale....
la 26.10.2017, 20:53
Foarte bună! Când va fi murată, ai de făcut sarmale...!
la 26.10.2017, 20:56
Să știi că da, Clementina! Suntem mari amatori de sarmale în varză murată!
la 26.10.2017, 20:56
Saptamana trecuta am pus si noi! Abia astept sa se mureze! Sunteti tare harnic!
la 26.10.2017, 20:59
Inca n-am pus varza
la 26.10.2017, 21:26
Aștept sarmalele
la 26.10.2017, 21:39
la 26.10.2017, 22:30
Yami!
la 26.10.2017, 23:02
Mulțumesc dragii mei! Promit că imediat ce se murează varza, vă invit la o porție de sarmale!
la 26.10.2017, 23:42
la 27.10.2017, 08:12
Abia aștept să se mureze și varza mea...
la 27.10.2017, 09:47
Mmmm, bună! Așteptăm sărmăluțele!
la 31.10.2017, 01:59
Harnic domn
la 31.10.2017, 08:12
Mulțumesc dragii mei, pentru aprecieri!
la 20.08.2019, 07:55
Distinse domn Vasimur
Sinteti cam zgircit cu sarea. Avind in vedere incalzirea vremii recomand 500g sare/10l apa pentru a preveni balosirea verzei. Procesul de pritocire ar trebui sa dureze cam o luna dupa care complectare cu saramura, capacire si lasata la murat.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking