Varza murata
Postat de vasimur in Muraturi 26 Oct 2017 | 15810 vizualizari
Varza murată conține foarte multă vitamina C, iar prin fermentație se produc enzime și bacterii bune care ajută la descompunerea carbohidraţilor din alimente. Medicii recomandă varza murată și în cazul stomacului deranjat.
Din ingredientele de mai jos a rezultat 1 porție (1 butoi de 60 l).
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 26.10.2017, 20:50
Dom`Vasile e pus pe sarmale....
la 26.10.2017, 20:53
Foarte bună! Când va fi murată, ai de făcut sarmale...!
la 26.10.2017, 20:56
Să știi că da, Clementina! Suntem mari amatori de sarmale în varză murată!
la 26.10.2017, 20:56
Saptamana trecuta am pus si noi! Abia astept sa se mureze! Sunteti tare harnic!
la 26.10.2017, 20:59
Inca n-am pus varza
la 26.10.2017, 21:26
Aștept sarmalele
la 26.10.2017, 21:39
la 26.10.2017, 22:30
Yami!
la 26.10.2017, 23:02
Mulțumesc dragii mei! Promit că imediat ce se murează varza, vă invit la o porție de sarmale!
la 27.10.2017, 08:12
Abia aștept să se mureze și varza mea...
la 27.10.2017, 09:47
Mmmm, bună! Așteptăm sărmăluțele!
la 31.10.2017, 01:59
Harnic domn
la 31.10.2017, 08:12
Mulțumesc dragii mei, pentru aprecieri!
la 20.08.2019, 07:55
Distinse domn Vasimur
Sinteti cam zgircit cu sarea. Avind in vedere incalzirea vremii recomand 500g sare/10l apa pentru a preveni balosirea verzei. Procesul de pritocire ar trebui sa dureze cam o luna dupa care complectare cu saramura, capacire si lasata la murat.
COMENTEAZA