Vegeta de casa

Postat de ancutsa in Conserve
17 Sep 2017 | 4114 vizualizari

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze si sa-si pastreze aroma. Mi-a placut foarte mult mirosul lor, la final: aveau aroma supelor sanatoase si gustoase din copilarie…

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 17.09.2017, 16:52
Foarte buna! Eu nu am curajul sa fac asa ceva. Pentru ianrna eu pun legume la congelator, sau cumpar proaspete din supermarket si ma descurc astfel...
la 17.09.2017, 17:16
la 17.09.2017, 17:35
la 17.09.2017, 20:07
Buna treaba!
la 17.09.2017, 20:25
Super!
la 17.09.2017, 20:29
Bravo pentru ca ai pregatit in casa vegeta!
la 17.09.2017, 21:28
la 18.09.2017, 10:06
Va multumesc mult!
la 18.09.2017, 17:43
la 19.09.2017, 15:58
la 22.09.2017, 08:33
la 22.09.2017, 10:29
Mihaela,

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking