Vermicelli cu ghebe si parmezan

Postat de simona72 in Paste
28 Oct 2015 | 1837 vizualizari

Vermicelli, sunt un sortiment de paste subtiri, care se gasesc atat in varianta lunga cat si in cea scurta. Se folosesc cel mai adesea in supe/ciorbe, dar si cu sosuri delicate. Se aseamana cu fideaua noastra...Eu am folosit de data asta varianta scurta cu un sos fin de smantana, ghebe si parmezan. O combinatie absolut delicioasa!

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 28.10.2015, 09:16
la 28.10.2015, 09:16
la 28.10.2015, 09:16
suna a mancare cu viermi )))
la 28.10.2015, 09:17
o bunatate
la 28.10.2015, 09:18
la 28.10.2015, 09:44
Pai da tu Gaby, ca aia seamana si cu viermii)
la 28.10.2015, 09:44
Multumesc dragilor pt aprecieri! Muah!
la 28.10.2015, 10:49
la 28.10.2015, 11:19
la 28.10.2015, 14:20
Ai stricat bunatate de parmezam pe viermotei...
la 28.10.2015, 15:09
bun bun
la 28.10.2015, 17:18
la 28.10.2015, 17:55
la 28.10.2015, 20:31
Bună vermicelli!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking