Vin fiert

Postat de gusti in Bauturi
22 Noi 2009 | 16175 vizualizari

Pe citi dintre noi n-a uns la suflet o cana cu vin fiert iarna? Dar care e reteta lui ideala? Eu as merge pe mina regretatului Radu Anton Roman, ale carui retete le puteti gasi si in colectia de carti de bucate puse pe piata de Romania Libera (8 RON impreuna cu ziarul, 7 volume). Maestrul recomanda Tamiioasa de Dragasani sau de Pietroasa si obligatoriu miere in locul zaharului.

Inapoi la reteta

Comentarii (42)

la 20.12.2012, 16:20
La multi ani , Bucataras !!!
La multi ani dragilor
Sa fim uniti si sa ne vedem pe bune , anul viitor . Nu conteaza cu ce ne vom cinsti , buna noastra dispozitie si prietenia calda ce ne leaga este suficienta !!!
la 20.12.2012, 17:18
la multi ani Bucataras
la 20.12.2012, 18:02
La muuuulti muuulti ani!!!
la 20.12.2012, 18:39
La multi ani!!!!!!
la 20.12.2012, 18:54
La multi ani!
la 20.12.2012, 19:57
La multi ani!
la 20.12.2012, 19:59
la 20.12.2012, 21:39
Iiii nici nu-mi vine sa cred! La mai multi si la fel de frumosi!
Astept petrecerea. Tortul il aduc eu
la 20.12.2012, 22:20
Tare bine merge o cana de vin fiert acuma.
la 02.12.2013, 09:15
foarte bun mai ales iarna
la 02.12.2013, 10:01
foarte bun, zau asa!
Am facut si eu aseara cate o cana pt familie, cu vin de la noi din curte, cu scortisoara, cuisoara si felii de portocala
la 11.12.2013, 18:03

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking