Vin fiert
Postat de gusti in Bauturi 22 Noi 2009 | 16190 vizualizari
Pe citi dintre noi n-a uns la suflet o cana cu vin fiert iarna? Dar care e reteta lui ideala? Eu as merge pe mina regretatului Radu Anton Roman, ale carui retete le puteti gasi si in colectia de carti de bucate puse pe piata de Romania Libera (8 RON impreuna cu ziarul, 7 volume). Maestrul recomanda Tamiioasa de Dragasani sau de Pietroasa si obligatoriu miere in locul zaharului.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (42)
la 22.11.2009, 22:33
asta e!!!
la 22.11.2009, 23:08
super...vreau si eu....incerca si cu coaja de portocala
la 15.12.2009, 20:19
hmm....am baut si eu in weekend la gura sobei! ce bun a fost!
la 15.12.2009, 21:26
Si noi am baut duminica si aseara Cu baton de scortisoara si muuulte cuisoare, o nebunie!
la 15.12.2009, 21:32
voi, ca eu am fost sofer
la 26.12.2009, 21:43
cu ghimbir, cardamom si coaja de portocala.
la 26.12.2009, 21:44
Pe langa baton, cuie, etc.
la 27.12.2009, 22:44
Dany, daa, cu coaja de portocala Am baut iar azi
la 27.12.2009, 22:52
si pe linga cuie...cucuie..daca bei prea mult
la 21.12.2010, 15:10
vreau si eu una mica ca sa ma incalzesc pe zapada asta
la 23.12.2010, 13:15
Fotografia asta imi place la nebunie, vinul fiert nu mai zic, cand ies in Cismigiu si ma ia frigul asta fac, ideea e ca fotografia sa te cucereasca, sa te provoace s-o incerci, diseara asta fac chiar de nu ies in frig
la 01.01.2011, 19:05
arat minunat decorul si cred ca i super delicios vinul. la multi ani fericiti bucataras, si multe impliniri. eu nu am mai reusit sa postez poze nu stiu ce se intampla
la 20.12.2012, 08:21
Azi implinim 4 ani! Facem cinste cu o cana de vin fiert!
la 20.12.2012, 08:26
Bucatarasului si voua tuturor va doresc un Craciun minunat, sa il petreceti asa cum v-ati dorit,alaturi de persoanele dragi, in locurile dragi, si cu atmosfera de refacere sufleteasca pe care toti ne-o dorim in astfel de zile.
La multi ani Bucataras si bucatarasi! Ce de bunatati !!!
COMENTEAZA