Vinete chinezesti in sos picant 酸辣茄子

Postat de AndreeaJ in Mancaruri de post
16 Ian 2011 | 8220 vizualizari

Reteta de fatza este simpla si gustoasa, si la o prima vedere nu are nimic special in ea. Dar eu va spun ca are si va spun ca o sa va placa vinetele gatite in acest fel. Stim cu totii ca vinetele gatite sunt destul de uleioase si ca la prajit inghit destul de mult ulei. Vom vedea aici cum sa facem sa fie mai putin uleioase.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 16.01.2011, 23:01
rapid si bun
la 16.01.2011, 23:09
IMi lipseste vinul de orez , cu ce l-as putea inlocui ?
OK nu mai raspunde , am citit articolul , ai fost cu un pas inainte
la 16.01.2011, 23:10
wooow,
la 16.01.2011, 23:17
In vara am mancat la un restaurant chinezesc in Germania...a fost exceptionala mancarea...arata minunat vinetele
la 16.01.2011, 23:23
super!!!!
la 16.01.2011, 23:34
la 17.01.2011, 00:00
buna .........
la 17.01.2011, 01:02
cred ca-i bun da prea multe ingrediente pe care nu le am
la 17.01.2011, 08:26
Imi plac retetele tale! Astept sa vad cu ce ne mai hranesti
la 17.01.2011, 08:27
la 17.01.2011, 09:07
in restaurant este unul din felurile pe care le comandam obligatoriu, deci e pe gustul meu
la 17.01.2011, 10:48
cred ca sunt delicioase trebue sa incerc
la 17.01.2011, 12:37
Suuuuper bun
la 17.01.2011, 17:58
foarte bun
la 18.01.2011, 13:01
Minunat

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking