Vinete dulci (desert)

Postat de cristina_s_world in Dulciuri
7 Noi 2012 | 4028 vizualizari

Reteta este adaptata dupa o reteta chinezeasca. In reteta originala se foloseste pasta dulce de fasole rosie care este ca o marmelada (la fel de groasa si la fel de dulce). Marmelada tine bine lipite rondelele de vinete, dulceata nu :) Prin urmare nu faceti ca mine si sub nici o forma nu folositi dulceata sau gem subtire. Folositi marmelada sau un gem gros care nu curge.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 07.11.2012, 13:14
nu-mi pot inchipui ce gust au
la 07.11.2012, 13:19
Pai de ce nu incerci si sa lamuresti dilema?
Te asigur ca sunt foarte bune, chiar daca combinatia pare ciudata rau
la 07.11.2012, 13:47
Mie imi plac vinetele,asa ca s-ar putea sa-mi placa si in combinatia asta
in perioada asta stiu ca vinetele sunt cam amarui la gust,asa ca nu stiu daca ar fi prea ok
la 07.11.2012, 17:09
interesant
la 07.11.2012, 18:00
foarte interesanta reteta! imi place!
la 07.11.2012, 19:39
la 08.11.2012, 18:41
Interesant
la 13.03.2013, 19:59
super

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking