Vinete dulci (desert)
Postat de cristina_s_world in Dulciuri 7 Noi 2012 | 4028 vizualizari
Reteta este adaptata dupa o reteta chinezeasca. In reteta originala se foloseste pasta dulce de fasole rosie care este ca o marmelada (la fel de groasa si la fel de dulce). Marmelada tine bine lipite rondelele de vinete, dulceata nu :) Prin urmare nu faceti ca mine si sub nici o forma nu folositi dulceata sau gem subtire. Folositi marmelada sau un gem gros care nu curge.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (8)
la 07.11.2012, 13:14
nu-mi pot inchipui ce gust au
la 07.11.2012, 13:19
Pai de ce nu incerci si sa lamuresti dilema?
Te asigur ca sunt foarte bune, chiar daca combinatia pare ciudata rau
la 07.11.2012, 13:47
Mie imi plac vinetele,asa ca s-ar putea sa-mi placa si in combinatia asta
in perioada asta stiu ca vinetele sunt cam amarui la gust,asa ca nu stiu daca ar fi prea ok
la 07.11.2012, 17:09
interesant
la 07.11.2012, 18:00
foarte interesanta reteta! imi place!
la 08.11.2012, 18:41
Interesant
la 13.03.2013, 19:59
super
COMENTEAZA