Vinete pane

Postat de deyutzky in Aperitive / Garnituri
14 Oct 2016 | 19200 vizualizari
Vinete pane

Daca v-ati saturat de snitelele din carne, pregatiti vinete pane! :P Sunt tare gustoase!

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 2 oua
  • cateva linguri de faina
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Spalam vinetele si le taiem felii. Le presaram cu sare si le lasam deoparte minim 40 de minute, pana incep sa lase zeama, apoi le scurgem si le stergem cu prosoape de hartie.

Eu le-am pus intr-o sita si le-am lasat sa se scurga de zeama. 

Intr-un bol batem ouale cu sare si piper, iar in alt bol punem faina. 

Trecem feliile de vinete prin faina si prin ou, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. 

Cand sunt gata, le scoatem pe servetele absorbante pentru a indeparta excesul de ulei.

Calde sau reci, sunt tare bune!

Noi le-am servit cu un sos de iaurt grecesc cu usturoi...mmmm, o bunatate! 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de vinete pane cu sos de rosii

Postat de Bucataras

Reteta de vinete pane cu sos de rosii

Iata cum se prepara Reteta de vinete pane cu sos de rosii:  Rumeniți ușor mugurii de pin într-o tigaie. Curățați de coajă si tăiați vinetele în fâșii...

Citeste continuarea

Dovlecei si vinete pane, cu mozzarella si sos de usturoi

Postat de AdrianUdrea

Dovlecei si vinete pane, cu mozzarella si sos de usturoi

Se spala bine vanata si dovlecelul, se sterg cu prosoape absorbante si se taie in rondele de 5-6 mm grosime. Se asaza pe o suprafata plana si se presara cu sare. Se lasa 3-5 minute pana se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.10.2016, 13:45
ce mult imi plac , sunt minunate cu sosul de usturoi
la 14.10.2016, 13:46
si mie imi plac
la 14.10.2016, 13:51
bune bune
la 14.10.2016, 13:59
la 14.10.2016, 14:17

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking