Vinete si dovlecei cu usturoi pentru iarna

Postat de Bunica in Conserve
11 Sep 2009 | 104080 vizualizari

Va da bunica o reteta de va lingeti pe degete, dar sa mancati cu prudenta ca este foarte grea. Poate fi folosita ca aperitiv sau salata.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 12.08.2011, 15:00
o sa incerc si eu anul acesta,imi plac vinetele prajite la nebunie...de abia astept sa le incerc
la 13.08.2011, 16:42
Acuma m-am pus si fac prima portie...daca pun numai asa cum spune in reteta tine peste iarna? Oricum acuma fac un borcan,o sa il si gust in curand sa vad cum e si daca imi place (dar e imposibil sa nu-mi placa) fac o gramada
la 16.08.2011, 23:10
tot eu pe mine nici toamna nu ma prinde cu ele in camara ca de abia le-am pus si de abia astept sa desfac borcanul. Cu rosii oare nu ar merge?
la 30.08.2011, 15:14
Doamne Bunica, de cand caut reteta asta! mancam asa ceva la camin, de la o colega basarabeanca...pe atunci nu prea ma omoram eu cu gatitul, asa ca nu mi-a trecut prin cap sa cer reteta! spune-mi te rog Buni draga, borcanele asa capsate nu mai trebuie bagate la cuptor? nimic de genul asta?..

p.s: mi-am luat vinete si dovlecei, special sa imi fac vreo cateva borcanele din astea!
la 30.08.2011, 15:55
si eu o sa fac in curand...pare o reteta tare buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking