Vinete umplute la cuptor

Postat de mamaieelena in Aperitive / Garnituri
23 Oct 2011 | 5413 vizualizari
Vinete umplute la cuptor

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 ardei rosu gras tip capia
  • sare,piper
  • 1 ardei iute
  • 150gr.carnati de casa
  • 200gr.muschi afumat
  • 150 gr.cascaval ras
  • 1/2 legatura de marar
  • 3-4 linguri de ulei 

Mod de preparare

Vinetele se vor spala si se vor taia in doua pe lungimea lor si se va scoate miezul din mijloc lasand cca 1 centimetru grosime de miez.Se pune intr-o cratita apa la fiert cu sare si vor clocoti aproximativ 1-2 minute pe rand toate jumatatile de vinete.Intre timp miezul de la vinete,ceapa muschiul.carnatul,ardeiul iute si cel gras se vor cali in cele 3 linguri de ulei se sareaza se pipereaza si cand sunt gata se da la rece putin.Intr-o tava de cuptor se aseaza pe hartie de copt jumatatile de vinete si se vor umple si se pune pe deasupra fiecareia marar tocat marunt si cascavalul ras.Se vor da la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute la 180 de grade cand s-au rumenit sunt gata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de vinete in straturi, cu sos de rosii si cascaval, la cuptor

Postat de vasimur

Reteta de vinete in straturi, cu sos de rosii si cascaval, la cuptor

Iata cum se pregateste Reteta de vinete in straturi, cu sos de rosii si cascaval, la cuptor Spăl ăm vinetele în apă rece și le tăi em rondele, de grosimea unui deget. Pune m...

Citeste continuarea

Vinete umplute

Postat de Ksenya

Vinete umplute

Spalam si curatam vinetele de coaja, doar pe jumatate. Incalzim cuptorul la 180 grade C. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezam vinetele curatate, saram si piperam. Ungem cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.10.2011, 19:41
Parca sunt niste barcute. Vinetele sunt preferatele mele. Cred ca nu exista mancare care are ca ingredient vinetele si sa nu-mi placa. Aceasta este delicioasa si datorita celorlalte ingrediente continute.
la 23.10.2011, 19:48
delicioase
la 23.10.2011, 22:02
este adevarat ca asa arata ca niste barcute dar sunt atat de gustoase si zemoase si au un aspect frumos eu am pus deasupra smantana si frunze de busuioc care au dat un plus de savoare,multumesc
la 23.10.2011, 22:02
multumesc mihaela
la 23.10.2011, 22:14

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking