Vinete umplute la cuptor-reteta araba
Postat de Mihaela11_jo in Vita 28 Apr 2011 | 7062 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 28.04.2011, 22:23
Cum arataaaaa, vreau si eu o portie
la 28.04.2011, 22:24
eu ti-am mai spus...numai cand vad cat scrii ma ia cu ameteala astea-s vinetele alea miculute?si ce de treaba la ele super bun si .... aaaa...sunt de alea mari ...atunci inteleg de ce-i atat de munca
la 28.04.2011, 22:26
super arata
la 28.04.2011, 22:53
la 28.04.2011, 22:57
imi si inchipui ce gust bun au se vede ca esti o persoana foarte rabdatoare...eu pana si retetele mele le scriu in stil Morse...mai rar scriu ca mai si trebuie curatata ceapa,daca eu stiu mi se pare ca toti trebe sa stie super reteta si multumim ca mereu ne incanti cu mancarurile tale
la 28.04.2011, 23:10
immm, penultima poza din galerie arata demential
la 28.04.2011, 23:12
Mirela0911 portie dubla
Kamy cred ca retetele specific arabesti au nevoie de mai multe explicatii dat fiind condimentele specifice si modul de preparare deosebit de minutios
Sufletista multumesc
Elena 1988
Alldaycooking
Adina multumesc ( probabil ca raspunsul sta in ADN-ul meu german)
la 28.04.2011, 23:26
foarte bine arata
la 28.04.2011, 23:27
Multumesc "sefu"; de fapt am postat-o pentru a va arata culoarea finala a ridichilor albe murate( postate cu micul dejun arab); se pun pentru culoare 3-4 bucati de sfecla rosie feliate
Si stateam in cumpana in alegerea pentru imaginea finala
la 28.04.2011, 23:38
Diana
la 29.04.2011, 08:16
foarte bine arata si bun bun
la 29.04.2011, 10:15
vreau si eu dar imi dai cu tot cu farfurie?
la 29.04.2011, 14:59
motan
divainbucatarie
mihaelab cu placere( eu am primit setul cadou; stii cum se spune"dar din dar se face raiul" )
COMENTEAZA