Visine facute dulceata
Postat de Patricia_Iordache_79 in Dulceata / Gem 26 Iun 2013 | 5934 vizualizari
Chiar daca preferata mea este dulceata de cirese amare, cum nu gasesc asa ceva aici (In jud. Constanta), am pregatit dulceata de visine, care se afla pe locul II ;) Este o dulceata clasica care se face foarte simplu, dar iti trebuie putina rabdare si timp, ca sa scoti poti sa scoti samburii. DUpa ce samburii sunt scosi, totul e ...floare la ureche ;)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (36)
la 05.07.2013, 14:27
la 25.07.2013, 22:23
Patricia, nu trebuie sterilizate borcanele cu dulceata(dupa ce pui dulceata in borcane) in cuptor ca sa reziste fara sa se strice in timp? Voi incerca si eu reteta ta dar mi-e frica sa nu se strice
la 25.07.2013, 23:52
Dora, eu nu am sterilizat nimic. Exact cum e scris in reteta si se pastreaza pefect chiar de la un an la altul cu conditia ca locul in care este depozitata sa fie intunecat si racoros iar borcanele sa fie inchise perfect etans.
la 26.07.2013, 10:13
Multumesc frumos paty. Azi le voi pune la fiert!
la 26.07.2013, 10:33
COMENTEAZA