Visine facute dulceata

Postat de Patricia_Iordache_79 in Dulceata / Gem
26 Iun 2013 | 5934 vizualizari

Chiar daca preferata mea este dulceata de cirese amare, cum nu gasesc asa ceva aici (In jud. Constanta), am pregatit dulceata de visine, care se afla pe locul II ;) Este o dulceata clasica care se face foarte simplu, dar iti trebuie putina rabdare si timp, ca sa scoti poti sa scoti samburii. DUpa ce samburii sunt scosi, totul e ...floare la ureche ;)

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 05.07.2013, 12:54
la 05.07.2013, 14:27
la 25.07.2013, 22:23
Patricia, nu trebuie sterilizate borcanele cu dulceata(dupa ce pui dulceata in borcane) in cuptor ca sa reziste fara sa se strice in timp? Voi incerca si eu reteta ta dar mi-e frica sa nu se strice
la 25.07.2013, 23:52
Dora, eu nu am sterilizat nimic. Exact cum e scris in reteta si se pastreaza pefect chiar de la un an la altul cu conditia ca locul in care este depozitata sa fie intunecat si racoros iar borcanele sa fie inchise perfect etans.
la 26.07.2013, 10:13
Multumesc frumos paty. Azi le voi pune la fiert!
la 26.07.2013, 10:33

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking