Visine in conserva pentru prajituri
Postat de diaconta in Sirop / Compot 1 Iul 2011 | 11549 vizualizari
A venit vremea sa punem la pastrare fructele pentru prajituri,la congelator sau conserve in camara.Sa ne asiguram ca vor fi suficiente incat sa prajiturim toata iarna,fara a ne lipsi de savoarea fructelor.De data aceasta am pregatit visinele,care sunt foarte bune pentru prajituri,asa folosesc si fructele si siropul pentru jeleu.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (49)
la 03.07.2011, 09:55
Cristinne,foarte sigur se pastreaza,iar daca vreau sa le folosesc pentru prajituri nici nu pot sa le fierb si-ar pierde aroma.Acum cand le-am asezat in camara,am mai gasit 3 borcane de anul trecut si erau foarte bune.
la 03.07.2011, 15:54
Harnicuto....
la 03.07.2011, 15:55
Cand vine vorba de conserve,e mai mult meritul mamei
ea e specialista,eu doar asist
la 03.07.2011, 17:13
interesant , eu de obicei le congelam
la 03.07.2011, 17:28
am pus si congelate,dar nici nu se compara
daca le pui in sirop isi vor pastra toata aroma,eu am mai gasit in camara doua borcanele inca din anul trecut si erau la fel de bune
la 03.07.2011, 18:26
multumesc pt sfat, am sa incerc si eu !
la 03.07.2011, 19:38
daca pui conservant nu se poate? eu sunt alergica la aspirine.
la 03.07.2011, 19:49
Getix
cu mare drag
la 03.07.2011, 19:50
Luminita,se poate
spuneam ca noi preferam aspirina,daca punem conservant ii simtim gustul oricat de putin am pune
la 04.07.2011, 13:53
bun bun
la 07.07.2011, 11:59
....e mai mult meritul mamei...eu doar asist
cel mai simplu,cu cel mai bun rezultat,puse asa
la 07.07.2011, 13:02
ai dreptate Kamy
unde umbli ca ne-a fost dor de tine
sper ca te-ai destrabalat in ceva vacanta
la 07.07.2011, 14:01
m-am mutat cu copila si pisica la "mosie"
acolo nu am vremne de net
vine fratele maine,sunt in pregatiri pe la oras si cu ocazia asta ma "destrabalez" putin aici,cu voi
la 07.07.2011, 14:02
si mie mi-a fost dor de voi
ca atare ma butonez mai mult decat fac treaba
la 07.07.2011, 15:02
lasa Kamy ca-i mai bine in lumea reala
COMENTEAZA