Visine in zahar, pentru prajituri

Postat de Patricia_Iordache_79 in Sirop / Compot
20 Iul 2013 | 12795 vizualizari

Este prima data cand conserv astfel visinele. Pana acum le pastram la congelator. Am incercat deja cateva pentru prajituri si sunt...wow! De-acum inainte, le voi conserva doar asa, in zahar. Ca sa nu mai spun ca siropul lasat de visine este extraordinar amestecat cu putina apa minerala, rece.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 20.07.2013, 16:30
Cris, la cantitatile mentionate de mine cam cat rom pui? Ca sa stiu la anu'cum sa fac. Merci!
la 20.07.2013, 16:31
Ela...asa e, a trecut sezonul, dar ce sa fac daca am ratacit pozele si le-am gasit abia azi...
la 20.07.2013, 16:35
Sunt tare bune la iarna pentru dulciuri. Eu pun si aspirina pisata deasupra ca nu prea am siguranta ca tin
la 20.07.2013, 16:36
la 20.07.2013, 16:49
Rocsi, eu asa am gasit reteta, doar cu zahar. Avand in vedere ca le patrez la frigider cred ca vor tine. Poate la anu' incerc sa pun si eu aspirina pisata asa cum spui tu.
la 20.07.2013, 16:49
Motanel...
la 20.07.2013, 18:39
La iarna te vizitez
la 20.07.2013, 19:06
Te-astept!
la 20.07.2013, 22:10
Asa le pun si eu si sunt un deliciu.Le iubesc de-a dreptul
la 20.07.2013, 22:42
Si eu pun,imi plac la nebunie,am de anul trecut,fara aspirina.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking