Visine la borcan, pentru prajituri

Postat de RODIMUR in Conserve
5 Iul 2018 | 4725 vizualizari

Pentru că încă sunt multe vișine în piețe, ar fi bine să conservăm câteva la borcan, cu prețuri și eforturi minime, pentru prăjiturile din lunile de toamnă și de iarnă. Așa am făcut anul trecut și am fost foarte mulțumită de rezultat! Din ingredientele de mai jos mi-au ieșit 3 borcane de 700 grame, suficient pentru dulciurile pe care le voi face când se va răci vremea și când aceste fructe nu se vor mai găsi în piețe. Nu am socotit în timpul pentru preparare, perioada în care vișinele trebuie să stea, la frigider, ca să se dizolve zahărul.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 05.07.2018, 22:02
Bune!
la 05.07.2018, 22:03
Mulțumesc frumos, Adi!
la 05.07.2018, 22:55
Sunt minunate in sezonul rece la deserturi! Azi am mai pus si eu ultima tura, ca oricum sunt pe gata!
la 06.07.2018, 08:20
la 06.07.2018, 08:43
Cristina,
la 09.07.2018, 10:51
la 09.07.2018, 14:05
Mimi,
la 12.07.2018, 12:02
la 12.07.2018, 12:34
Laura,
la 13.07.2018, 10:59
Bune!
la 13.07.2018, 11:36
Mulțumesc frumos, Dante!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking