Vita la cuptor in vin rosu si Galuste cu hrean

Postat de Brindusa in Vita
29 Noi 2011 | 4388 vizualizari

N-ar fi prima oara cand folosesc hreanul, pentru ca in familia mea se mananca destul de mult. Il folosesc la salata de sfecla rosie, alaturi de rasolul de vita si chiar cu peste. Pentru provocarea "Dulce Romanie" din luna aceasta am vrut sa fac ceva mai special, asa ca m-am documentat indelung si am ales sa alatur carnea de vita brezata in vin rosu cu niste galuste fragede cu hrean. Ceea ce a iesit din asta e mai presus de cuvinte. Trebuie neaparat s-o incercati, pentru ca e foarte usor de facut si are un gust minunat.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 29.11.2011, 21:37
ce bunatate ne oferi!!!
la 29.11.2011, 22:36
Interesant!
la 29.11.2011, 23:09
la 29.11.2011, 23:18
bun bun
la 29.11.2011, 23:25
E pe gustul meu
la 30.11.2011, 08:59
Like. like ...bun...
la 30.11.2011, 10:11
place
la 30.11.2011, 15:01
la 30.11.2011, 20:22
o reteta minunata!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking