Vitel la cuptor

Postat de mihaelar63 in Vita
6 Noi 2016 | 4866 vizualizari

 Un preparat simplu cu ingrediente putine dar foarte savuros . Ieri vizionam o emisiune in care se spunea ca in gospodariile bunicilor trebuia sa obtina mancare gustoasa cu ingrediente putine si din transe de carne cat mai ieftine .   Am dorit sa prepar niste costite cu mult usturoi , dor era sambata si ne permiteam sa consumam asa ceva . In graba mare m-am trezit ca am scos o punga ce continea bucati de carne pentru tocat . Le-am adus prin fasonare la aceiasi marime si forma si am trecut la treaba . Am folosit pentru copt vasul de ceramica -gastra- primit cadou de la fiul meu dupa vacanta greceasca .Cel mai mult imi place ca poti obtine o friptura rumena chiar daca are capacul pus [ in capac are o gaura ] .Astfel friptura este suculenta in interior si rumena pe deasupra .

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 07.11.2016, 10:02
yuiiiii ce bunatate de mancare ai pregatit
la 07.11.2016, 10:49
ce bine arata!
la 07.11.2016, 19:30
la 08.11.2016, 09:13
Il trimit pe sotul meu la tine
la 08.11.2016, 21:08
Iri poti sa vii si tu cu el ca avem cu ce va servi . Cu mare drag

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking