Ingrediente
- 340 ml lapte
- 400 g faina
- 2 oua
- 70 g zahar
- 100 g unt
- 1 plic praf de copt
- esenta de portocale
Mod de preparare
Topim untul la foc mic, iar apoi il lasam sa se raceasca. Mixam usor ouale intr-un vas iar apoi adaugam laptele. Amestecam bine cu telul. Intr-un vas amestecam faina cu praful de copt.
Adaugam cate o lingura de faina peste compozitia lichida pana terminam de incorporat toata faina.. Mixam. Adaugam zaharul si mixam usor.
Turnam untul topit si esenta de portocale, si le incorporam in compozitie. Incalzim aparatul de facut waffe si ungem ambele placi cu putin ulei. In centrul trebuie sa adaugam un polonic cu aluat. Inchidem capacul fara sa intindem compozitia. Le lasam pana ne arata apartul ca sunt gata. Simplu de preparat dar foarte delicioase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe cu aroma de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|