Waffe cu aroma de portocale

Postat de CameliaComan in Dulciuri
27 Iul 2016 | 3086 vizualizari
Waffe cu aroma de portocale

Waffe aromate cu portocale, o reteta care m-a cucerit de la prima gustare. Aceasta reteta se prepara foarte rapid si se potriveste de minune la micul dejun sau cand vrei sa mananci ceva dulce si usor de preparat. Se poate servi cu dulceata si smantana, nutella, miere, nuci, fructe proaspete sau topping de ciocolata.

Ingrediente

  • 340 ml lapte
  • 400 g faina
  • 2 oua
  • 70 g zahar
  • 100 g unt
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de portocale

Mod de preparare

Topim untul la foc mic, iar apoi il lasam sa se raceasca. Mixam usor ouale intr-un vas iar apoi adaugam laptele. Amestecam bine cu telul. Intr-un vas amestecam faina cu praful de copt.

Adaugam cate o lingura de faina peste compozitia lichida pana terminam de incorporat toata faina.. Mixam. Adaugam zaharul si mixam usor. 

Turnam untul topit si esenta de portocale, si le incorporam in compozitie. Incalzim aparatul de facut waffe si ungem ambele placi cu putin ulei. In centrul trebuie sa adaugam un polonic cu aluat.  Inchidem capacul fara sa intindem compozitia. Le lasam pana ne arata apartul ca sunt gata. Simplu de preparat dar foarte delicioase. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe cu aroma de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ruladă cu mac și cremă de lămâie

Postat de panacris

Ruladă cu mac și cremă de lămâie

Albușurile se mixează energic cu un praf de sare și oțetul de căpșuni. Apoi se adaugă zahărul tos și zahărul vanilinat, amestecându-se energic până ce se obține o bezea...

Citeste continuarea

Caramel

Postat de Dya

Caramel

Se pune zahărul într-o crăticioară de inox, cu fund dublu şi se aşază pe aragaz, la foc potrivit. Se amestecă până ce zahărul se topeşte complet. Se ia crăticioara de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.07.2016, 19:22
ai aparat de waffe ce fain
la 27.07.2016, 20:08
Ce frumoase sunt !
la 27.07.2016, 20:12
gustoase!
la 27.07.2016, 20:16
la 27.07.2016, 20:19

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking