Zacusca de fasole verde, cu dovlecei si ardei copti

Postat de merisor67 in Zacusca
10 Aug 2015 | 12977 vizualizari

Pentru ca anul acesta, recolta de fasole verde de la parinti a fost bogata, m-am gandit sa o conserv in mai multe moduri. Unul dintre moduri este aceasta zacusca pe care o vom savura mai la iarna fie simpla cu paine prajita, fie adaugata la diverse sosuri. Da, eu zacusca o mai folosesc si la sosuri rapide cu paste sau fripturi, chiftelute, etc. In special, daca deschid un borcan si nu consumam decat o parte din el, ce ramane adaug a doua zi la mancaruri, chiar si la tocanite, pentru ca neavand conservanti, un borcan de zacusca desfacut nu rezista mai mult de 2-3 zile la frigider si se altereaza.

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 11.08.2015, 14:07
Multumesc, draga mea Rux!
la 11.08.2015, 14:07
Multumesc, dragutilor!
la 11.08.2015, 14:22
Ador zacusca !
la 11.08.2015, 14:35
Pup, Aurelia

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking