Ingrediente
- 2 buc ceapa alba
- 2 vinete mari
- 4 rosii
- 2 ardei kapia
- sare, piper dupa gust
- 1/2 lgt cuisoare macinata
- 30 ml ulei
Mod de preparare
Se coc vinetele, se curata de coaja, se lasa sa se scurga apoi se toaca marunt.
Intr-o tigaie/cratita se pune uleiul la incins.
Ceapa se curata si se taie julienne. Se pune la calit in ulei. Se adauga apoi vinetele tocate marunt.
Rosiile se spala, se oparesc si se curata de piele. Se taie cubulete sau se zdrobesc cu furculita. Se pun peste vinete in tigaie si se amesteca. Se adauga putina sare si se amesteca.
Ardeiul kapia se spala, se curata de seminte si se taie betigase subtiri. Se pun peste amestecul din tigaie si se amesteca. Se lasa sa fiarba impreuna 30 de minute. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Spre final se adauga si cuisoarele. Se mai lasa cateva minute dupa care se stinge focul.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca sarbeasca la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|