Zama aita de fasole verde

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
11 Mai 2020 | 308 vizualizari

 Pentru mine este cea mai buna zama de fasole verde . Asa o facea si bunica .Nu conteaza ca nu are carne . Gustul bun vine de la prima fasole verde , aparuta pe piata . Cand o voi strange de la mine din gradina va fi exceptionala . Termenul de aita vine dela usturoi, ai cum se spune pe la noi prin zona Clujului .

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 11.05.2020, 21:37
la 11.05.2020, 21:43
Deci, cu usturoi...? Bună...!
la 11.05.2020, 21:48
la 11.05.2020, 22:21
Ai dreptate Mihaela, prima fasole verde este cea mai buna!
la 11.05.2020, 22:32
la 12.05.2020, 01:16
Buna
la 12.05.2020, 08:38
Imi place cum suna si cum arata
la 12.05.2020, 19:45
As incerca, n-am auzit pana acum de asa ceva
la 15.05.2020, 14:33
Foarte bună!
la 16.05.2020, 11:08
Buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking