Zama de cartofi cu afumatura, anis si chimen

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
18 Sep 2018 | 3128 vizualizari

,, Provocarea GastroArt "  Zama de cartofi se stie, este cea mai buna cu afumatura. Imi place sa asezonez preparatele calde de cartofi cu chimen. Cum am interzis la marar [ sotul s-a saturat de el in vremea armatei :D ] am introdus anasonul verde la inaintare.  Va garantez o zama / ciorba pe cinste specific ardeleneasca. Este atat de gustoasa incat nu are nevoie nici de smantana.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 20.09.2018, 10:33
Rocsi , la aspect seaman cu mararul , dar are un gust mai rafinat , subtil . Ca miross este intre marar si tarhon
la 20.09.2018, 10:33
Multumesc, Merisor !!! Este foarte gustoasa
la 21.09.2018, 09:45
Buna!
la 21.09.2018, 09:58
Buna zama!
la 23.09.2018, 23:32
Dantes
la 23.09.2018, 23:33
Mirela , tu stii

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking