Zama de cartofi cu afumatura, anis si chimen

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
18 Sep 2018 | 3141 vizualizari

,, Provocarea GastroArt "  Zama de cartofi se stie, este cea mai buna cu afumatura. Imi place sa asezonez preparatele calde de cartofi cu chimen. Cum am interzis la marar [ sotul s-a saturat de el in vremea armatei :D ] am introdus anasonul verde la inaintare.  Va garantez o zama / ciorba pe cinste specific ardeleneasca. Este atat de gustoasa incat nu are nevoie nici de smantana.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 18.09.2018, 21:22
la 18.09.2018, 21:27
Ce ciorbiță bună ai făcut, Mihaela! Nici nu-i de mirare că bietul motănel i-a tot dat târcoale...!
la 18.09.2018, 21:28
Rodica , multumesc !!! Stie motanul ce este bun )
la 18.09.2018, 21:36
Știm și noi, Mihaela, dar nu ajungem pe acolo...!
la 18.09.2018, 21:43
buna buna
la 18.09.2018, 21:47
Grozav chimenul in mancaruri cu cartofi Nu stiam ce e acela "anis", dar am citit reteta si am inteles )
la 18.09.2018, 22:14
Laura , pe la noi anisul se mai foloseste in loc de marar la rettele cu castraveti murati .
la 18.09.2018, 22:20
Multumesc , Motane pentru apreciere
la 18.09.2018, 22:29
Buna!
la 18.09.2018, 22:37
ce buna este zeama ta Miha
la 18.09.2018, 22:45
Daa , Catalina ! Anasonul ii da un parfum aparte
la 18.09.2018, 22:46
Vasimur
la 18.09.2018, 22:46
Adi , Multumesc
la 19.09.2018, 18:55
Ce bunătate de zeamă!
la 19.09.2018, 19:50
Nu stiu cum este cu anis la gust, dar arata grozav ciorbita!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking