Zarzavat pentru ciorba

Postat de Oana in Bulion
10 Iul 2009 | 41633 vizualizari

Este mult mai sanatos zarzavatul facut in casa si mult mai gustos, fara conservanti!

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 17.07.2009, 11:10
Tot asa il fac si eu.Este foarte, foarte bun.Ardeiul folosit trebuie sa fie bine copt,pentru ca altfel este amar. Cred ca tu stii asta , pt. ca esti o gospodina foarte buna.
la 17.07.2009, 15:14
Multumesc Buni, dar uite ca nu stiam Si am facut in alti ani si cu ardei gras verde si rosu, amestecat, nu s-a schimbat deloc gustul...
la 01.09.2009, 10:16
si eu am facut aceasta reteta dar am pus si 2 legaturi de frunze de telina
la 06.10.2009, 15:44
Karmen, super! merge la fix telina, se poate pune ce verdeata vrea fiecare!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking