Zarzavat pentru ciorbe si sosuri

Postat de Ina in Conserve
22 Aug 2011 | 40479 vizualizari

Reteta asta o face soacra-mea an de an, iar zarzavatul se pastreaza in acest mod fara probleme , cativa ani. Anul acesta eu lucrat in colaborare: eu m-am ocupat de rosii ( spalat, feliat, dat prin separator ) si-am pisat aspirina. Soacra-mea a facut restul. :D

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 24.08.2011, 10:59
la 24.08.2011, 13:47
Asa colaborare , daaaaaaaa
tu , aia , aia ... si dumneaei restu'
la 13.07.2013, 17:26
ooo ce-i acolo
la 04.08.2013, 09:53
Super prezentare !
O sa fac si eu iti MULTUMESC !
la 11.08.2015, 21:42
Cred că ar ține foarte bine și fără aspirină!
la 11.08.2015, 22:10
E posibil, Buni, dar neavand pic de sare e mai sigur cu aspirina , mai ales ca mie mereu imi raman conservele de la an la an. Sunt ani cand am conserve din 3 ani consecutivi
la 11.08.2015, 22:40
Multam!
la 12.08.2015, 11:26
Cred ca sunt si foarte aromate de la telina. Eu nu folosesc pic de aspirina sau altfel de conservant. Daca sterilizezi bine la bain-marie nu sunt probleme. Mai am zarzavaturi si de anul trecut si stau bine

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking