Zarzavat pentru iarna

Postat de ionela2682 in Conserve
7 Oct 2010 | 28275 vizualizari

Folosesc acest zarzavat pentru ciorbe si supe in special iarna dar nu numai.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 07.10.2010, 16:37
care.i procedeul de sterilizare?
la 07.10.2010, 17:42
interesanta retetaa.Poti incerca si fara rosii,dar adaugi si radacina de patrunjel si frunze.
mai poti adauga si frunze de telina.
se pastreaza ff bine fara conservant si fara sterilizare,dar adaugi mai multa sare.
la 07.10.2010, 17:53
Piko ,sterilizare adica borcanele fierte in oala plina cu apa...!
la 07.10.2010, 17:55
Marya,asa cum zici tu am facut dar acum am pus patrunjel si telina frunze si radacina in pungi la congelator ,iar gustul in mancare se simte mai bine de la el congelat...parerea mea
la 07.10.2010, 18:13
harnicuto
la 07.10.2010, 19:04
la 07.10.2010, 23:28
la 08.10.2010, 11:50
ionela, multumesc, nu am prea multa experienta
la 08.10.2010, 15:42
Cu placere ..nu ma supar ca intrebi si nici eu sa raspund!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking