Zarzavat pentru iarna
Postat de ionela2682 in Conserve 7 Oct 2010 | 28275 vizualizari
Folosesc acest zarzavat pentru ciorbe si supe in special iarna dar nu numai.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 07.10.2010, 16:37
care.i procedeul de sterilizare?
la 07.10.2010, 17:42
interesanta retetaa.Poti incerca si fara rosii,dar adaugi si radacina de patrunjel si frunze.
mai poti adauga si frunze de telina.
se pastreaza ff bine fara conservant si fara sterilizare,dar adaugi mai multa sare.
la 07.10.2010, 17:53
Piko ,sterilizare adica borcanele fierte in oala plina cu apa...!
la 07.10.2010, 17:55
Marya,asa cum zici tu am facut dar acum am pus patrunjel si telina frunze si radacina in pungi la congelator ,iar gustul in mancare se simte mai bine de la el congelat...parerea mea
la 07.10.2010, 18:13
harnicuto
la 07.10.2010, 19:04
la 07.10.2010, 23:28
la 08.10.2010, 11:50
ionela, multumesc, nu am prea multa experienta
la 08.10.2010, 15:42
Cu placere ..nu ma supar ca intrebi si nici eu sa raspund!
COMENTEAZA