Zeama de cocos in stil Basarabean

Postat de Ksenya in Ciorbe
20 Mar 2015 | 9210 vizualizari

Aceasta reteta am adus-o din Basarabia.O puteti intalni in fiecare restaurant deacolo.E extrem de apreciata mai ales dupa petreceri.E o alternativa a ciorbei de burta si a ciorbei de potroace.De mahmureala :)). Mai e un obicei in Basarabia, ca a 2-a zi dupa nunta ,cam pe la pranz se invita nasii de catre tineri la "zeama de cocos" si placinte,unde isi povestesc despre petrecerea de la nunta.Eu l-as denumi ca primul contact oficial intre fini si nasi. :)

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 21.03.2015, 21:32
Cat de bine arata!
la 23.03.2015, 20:41
Buna ciorbica ta!
la 26.03.2015, 15:50
la 26.03.2015, 18:31
la 31.03.2015, 11:13
la 27.02.2016, 21:55
ce bine arata
la 04.01.2017, 03:52
Asta e specialitatea tatei (el e Basarabean!). O adoram toti din familie, chiar daca aici suntem nevoiti sa o acrim cu lamaie! Dar o facem intotdeauna numai cu cucos de tzara si neaparat cu "tokmagii" facuti in casa (ou + faina de grau).

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking