Zeama de cocos in stil Basarabean

Postat de Ksenya in Ciorbe
20 Mar 2015 | 9246 vizualizari

Aceasta reteta am adus-o din Basarabia.O puteti intalni in fiecare restaurant deacolo.E extrem de apreciata mai ales dupa petreceri.E o alternativa a ciorbei de burta si a ciorbei de potroace.De mahmureala :)). Mai e un obicei in Basarabia, ca a 2-a zi dupa nunta ,cam pe la pranz se invita nasii de catre tineri la "zeama de cocos" si placinte,unde isi povestesc despre petrecerea de la nunta.Eu l-as denumi ca primul contact oficial intre fini si nasi. :)

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 20.03.2015, 16:56
Ce bine arata!
la 20.03.2015, 16:57
la 20.03.2015, 16:57
la 20.03.2015, 16:57
Multumesc Meri,e si buna tare
la 20.03.2015, 16:58
multumesc fetelor!
la 20.03.2015, 17:01
la 20.03.2015, 17:02
De reveneala
la 20.03.2015, 17:10
la 20.03.2015, 17:10
ce bine arata
la 20.03.2015, 17:24
Da Mihaela,de reveneala ce frumos suna!
la 20.03.2015, 17:25
Multumes bucataraselor !
la 20.03.2015, 19:16
Ador borsurile moldovenesti! Le consider cele mai bune cu bors de putina...nu am intalnit nicaieri bors mai bun!
la 20.03.2015, 23:19
la 21.03.2015, 07:53
Bun!
la 21.03.2015, 10:22
Bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking