Zucchini cu mozzarella la cuptor

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
3 Sep 2017 | 4838 vizualizari
Zucchini cu mozzarella la cuptor

o reteta preluata de pe Tastemade,super buna

Ingrediente

  • 3 zucchinii medii
  • 2 oua
  • 2 catei usturoi
  • 1-2 bucati mozzarella
  • parmezan ras
  • patrunjel tocat marunt
  • sare/piper

Pentru sos de rosii: passata di pomodoro frunze proaspete de busuioc sare/piper

Mod de preparare

Dovleceii zucchini se spala bine si se dau pe razatoarea mare,se lasa putin si se storc de zeama.

Deasupra punem cele 2 oua,parmezanul ras,usturoiul pisat,sare,piper si jumatate de mozzarella data tot pe razatoarea mare.

Se amesteca bine,se pune 1 lingura de faina,amestecam din nou si punem compozitia intr-un strat nu foarte gros intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se lasa la cuptor 25 minute,dupa care se scoate se pun felii de mozzarella si patrunjel tocat marunt si se lasa pana se topeste.

Se serveste cu sosul de rosii format di passata de pomodoro,se mizeaza cu frunzele de busuioc,se pune sare si piper si se poate servii!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini cu mozzarella la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu branza

Postat de Dya

Tarta cu branza

Incepem prin a framanta aluatul din ingredientele date. Vom obtine un aluat elastic, usor de modelat. Il acoperim cu o folie si il pastram la rece pentru aproximativ 2-3 ore. Dupa acest timp,...

Citeste continuarea

Placintele cu ficatei

Postat de gicuta69

Placintele cu ficatei

Umputura: Ceapa tocata marunt  o calim in ulei, apoi adaugam ficateii spalati si tocati in bucati mici. Îi lasam sa fiarba pana scade lichidul lasat. Cand lichidul a scazut...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.09.2017, 21:34
Parmezanul e al meu....
la 03.09.2017, 22:00
la 03.09.2017, 22:13
la 03.09.2017, 22:41
Ce buncred că este preparatul tău!
la 03.09.2017, 23:07
da cleme

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking