Zucchini pane cu mousse de gorgonzola

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
11 Iun 2024 | 412 vizualizari

Descoperă deliciul crocant al zucchini pane, perfect completat de mousse-ul fin și cremos de gorgonzola. O combinație savuroasă ideală pentru aperitive rafinate sau gustări speciale.

Ingrediente

  • Ingrediente Zucchini pane cu mousse de gorgonzola:
  • 150 g brânză gorgonzola cremoasă
  • 1 zucchini
  • 100 g făină
  • 2 ouă
  • 100 g pesmet
  • 100 g cremă de brânză proaspătă
  • Ulei pentru prăjit
  • Sare și piper

Mod de preparare

Mod de preparare Zucchini pane cu mousse de gorgonzola:

Tăiați zucchini în rondele subțiri de cca 1 cm grosime. Condimentați cu sare și piper, după gust.

Bateți ouăle într-un bol, cu un praf de sare.

Fiecare bucată de zucchini se trece prin făină, apoi prin ou și la sfârșit prin pesmet. Se pun la prăjit într-o tigaie, în ulei bine încins. Se prăjesc la foc mare, pentru cca 1 minut pe fiecare parte.

Pregătiți acum și mousse-ul de brânză gorgonzola.

Puneți crema de brânză proaspătă și brânza gorgonzola cremoasă într-un bol. Adăugați puțin piper, apoi mixați până obțineți o cremă omogenă.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini pane cu mousse de gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Aperitiv placinte cu ceapa verde

Postat de mitinita

Aperitiv placinte cu ceapa verde

Intr-un bol se amesteca faina, apa si sarea si se framanta pana se obtine un aluat elastic. Se pune apa treptat, cantitatea s-ar putea sa difere in functie de tipul de faina folosit. Ceapa...

Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu carne si branzeturi

Postat de mihaelar63

Ciuperci umplute cu carne si branzeturi

Ciupercile se spala si se lasa sa se scurga, se curata de pelite doar daca acestea nu sunt perfect curate si albe. Coditele se desprind si se toaca marunt. Ceapa si ardeiul se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.06.2024, 16:39
Pentru asa cerva ma pun pe treaba !!! Am sa prepar si eu !!!
la 11.06.2024, 16:46
la 12.06.2024, 12:39
Arată bine...!
la 20.06.2024, 10:40
la 22.06.2024, 21:30
Dovlecei pane am facut si eu astazi, dar la cuptor, mai de dieta! Dar sunt tare buni si prajiti!

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking