intr-un castron am omogenizat faina, taratele si sarea. Am facut o gaura in mijloc, unde am turnat apa putin cate putin, amestecand continuu. Pe rand am adaugat semintele si am framantat pana s-a facut un aluat potrivit, nici prea moale, nici prea tare.
I-am intins frumos cu facaletul,...
Incalziti cuptorul la 180 ° C. Aranjati hartie de copt in tava. Cerneti faina impreuna cu pudra de cacao si praful de copt si dati deoparte. Puneti untul, zaharul si ciocolata intr-o tigaie mare si incalziti usor, amestecand pana se topeste si se omogenizeaza apoi luati tigaia de pe foc....
Chifirul/laptele se pun intr-un vas să se incălzească uşor apoi adăugăm sarea, zahărul, ouăle si drojdia disolvată; le amestecăm bine apoi adăugăm făina până când compoziţia nu se mai lipeşte de mâini. Lăsăm cca 30minute ca să dospească şi le dăm formă de...