Scoateti samburii din caise si decojiti banana.
Introduceti ingredientele in blender si mixati timp de 45 - 60 secunde.
Turnati sucul in pahar si decorati cu putin zahar pudra.
Savurati cu placere! :)
Spalati bine afinele, decojiti portocala si banana.
Ghimbirul se curata de coaja cu o lingurita - radacina este picanta, trebuie folosita in cantitati mici.
Introduceti ingredientele in blender si mixati timp de 45 - 60 secunde.
Turnati sucul in pahar si savurati bautura...
Spalati bine catina.
Introduceti toate ingredientele in blender si mixati timp de 45 - 60 secunde.
Turnati sucul in pahar si presarati seminte de chia.
Spalati bine fructele de padure
Decojiti banana si rupeti-o pe jumatate
Introduceti toate ingredientele in vasul blanderului si mixati timp de 45 - 60 secunde, eu folosesc Oster Reversible , programul cocktail
Turnati in pahar si decorati cu mure si zmeura
Spalati bine toate ingredientele
Taiati Fructul pasiunii pe jumatate si scoateti pulpa cu o lingurita
Decojiti Mango apoi taiati-l pe jumatate evitand samburele
Introduceti ingredientele alternandu-le in storcatorul prin presare la rece Kuvings
Adaugati ingredientele fara Gheata in blenderul Blend Activ puneti capacul cu lame
puneti ingredientele in bleder si mixati 30 - 45 secunde
Scoateti capacul cu lame
Adaugati gheata cuburi si inchideti cu capacul TO GO
Socata reteta bunicii
Curatati capsunile de codita
Adaugati ingredientele intr-un blender Blend Activ, puneti capacul cu lame
Lasati ingredientele la blendat 45 - 60 secunde
Scoateti capacul cu lame
Adaugati gheata si inchideti cu capacul TO GO
Decojiti banana
Curatati bine murele
Introduceti ingredientele in blender si mixati timp de 45 - 60 secunde , eu folosesc Oster Reversible, programul cocktail
Turnati sucul in pahar si presarati seminte de chia
Curatati caisele de samburi
Curatati capsunile de codita
Decojiti portocala
Introduceti ingredientele in blender si mixati timp de 45 - 60 secunde (eu folosesc Oster Reversible)
Turnati sucul in pahar si presarati seminte de chia
Decojiti banana de coaja si taiati-o in bucati
Spalati bine murele
Adaugati ingredientele in blenderul Blend Active si mixati timp de 30 - 45 secunde
Scoateti capacul cu lame si inlocuiti cu cel de To Go
Spalati bine zmeura
Preparati un espresso
Introduceti ingredientele in blender si mixati timp de 30 - 45 secunde; eu am folosit Oster Reversible, programul cocktail
Turnati in pahar si savurati !
Curatati pepenele de coaja si samburi
Curatati lime-ul de coaja
Introduceti ingredientele in blender si mixati timp de 45 - 60 secunde (eu am folosit Oster Reversible)
Turnati sucul in pahar si decorati cu felie de lime
Preparati doua espresso (eu am folosit espressorul Brevill Prima Latte)
Turnati topingul de ciocolata pe peretii interiori ai paharului apoi rotiti paharul
Introduceti restul ingredientelor in blenderul si mixati timp de 45- 60 secunde (eu am folosit blanderul performant Oster...
Decojiti pepenele si lamaia, apoi taiati-le in cubulete
Introduceti ingredientele in blender, eu am folosit Oster Reversible cu programul cocktail
Turmati in pahar si decorati cu felie subtire de pepene
Puneti in pahar siropul apoi 2 cupe inghetata vanilie.
Turnati espresso fierbinte peste inghetata.
Amestecati usor cu o lingurita pentru a se topi inghetata.
Spalati bine zmeura
P uneti zmeura intr-un bol, adaugati vodka si zbrobiti zmeura pana capata textura unui piure
Umpleti paharul pe jumatate cu gheata
Adaugati prosecco peste gheata apoi puneti si restul ingredientelor si amestecati usor cu o lingurita
Spalati bine ingredientele
Curatati piersicile de simburi
Adaugati in pahar lime-ul taiat in bucati mici cu o lingurita zahar apoi zdrobiti lime-ul cu un pisalog
Adaugati menta peste lime
Introduceti ceaiul si piersicile in blender mixati pana obtineti un suc , apoi...
Duratati capsunile de codita
Decojiti banana , alegeti o banana potrivita nu foarte mare
Introduceti toate ingredientele in blanderul si mixati, eu am folosit Oster Reversible programul cocktail
Decorati cu varf de menta, pentru o aroma mai intensa loviti usor menta...
Preparati doua espresso
Introduceti toate ingredientele intr-un blender; eu folosesc Oster Delighter, care are functie de sfarmare a ghetii, utilizez functia timp de 30 - 45 secunde
Turnati bautura in pahar
Serviti alaturi dulceata de visine
Preparati un espresso, eu am folosit Brevill Prima Latte
Introduceti toate ingredientele in shaker si agitati puternic
Adaugati in pahar 3 - 4 cuburi de gheata proaspata
Strecurati bautura din shaker in pahar
Decorati cu coaja de portocala
Curatati ananasul de coaja si taiati-l in bucati
Umpleti cu gheata jumatate din paharul in care urmeaza sa serviti bautura - adaugati apoi gheata in blender impreuna cu restul ingredientelor ;
Pentru preparare am folosit un blander Oster Reversible, functia cocktail;...
Preparati un espresso , eu am folosit Brevill Prima Latte
Turnati toate ingredientele intr-un shaker alaturi de gheata cuburi
Shake-uiti ingredientele puternic apoi strecurati intr-o fluta
Decorati cu coaja de portocala
Spalati bine zmeura
Introduceti ingredientele in blenderul Oster Reversible si tineti apasat pe functia puls pana se zdrobeste gheata
Decorati paharul cu zmeura
Scoateti samburii cireselor
Decojiti banana si taiati-o in bucati
Introduceti ingredientele in blenderul Oster Reversible si selectati programul Cocktail
Turmati in pahar si decorati cu cireasa si ciocolata
Curatati ciresele de simburi
I ntroduceti ingredientele in vasul blenderului Oster Reversible si selectati programul cocktail
Turmati in pahar si decorati cu cireasa
Curatati ciresele de simburi
Umpleti paharul cu gheata cuburi apoi turnati gheata respectiva in vasul blenderului
Introduceti ingredientele cu exceptia mentei in blenderul Oster Reversible si tineti apasat pe functia puls pana se zdrobeste usor gheata
Turnati...
Scoateti samburii din cirese
Puneti ciresele in bol, adaugati doua linguri de zahar peste ele si zdrobiti-le usor, adaugati vodka si lasati-le la macerat timp de 30 minute
Adaugati restul ingredientelor in bol, adaugati gheata si amestecati cu un polonic pentru a se topi...