Se fierb picioarele de porc, ca sa fie moale carnita de pe ele. Le lasam la fiert 30 de minute in oala sub presiune     Curatam ceapa si o taiem in solzisori. Peste ceapa adaugam sare, dar nu multa. Dupa ce s-a calit adaugam  conserva de rosii si lasam sa fiarba. dupa...
Se  dau cozile de taur prin faina si se prajesc. Dupa ce s-au prajit le punem intr-o farfurie si le lasam sa se raceasca. Ne spalam legumele si le taiem in bucati, cum ne vine la mana deoarece in timpul fierberii ele se micsoreaza si le putem face ca si un fel de sos cu ajutorul...
Se taie anqila in bucati normale, se spala bine. Se adauga ulei intr-o oala mai adanca, se lasa sa se incalzeasca putin uleiul. Intre timp  stingem focul pt a nu se arde uleiul. Ne pregatim patrunjelul vrede  si usturoiul si le tocam pentru a obtine o salsa verde de patrunjel si...
Salata de cruditati
In Salate la 26 Sep 2012
Salata de cruditati
Se taie toate in bucatele mai mici. Bine eu o cumpar preparata salata, doar adaug rosii, porumb si ceapa, ca restul vine in punga :))
Tort de ciocolata
In la 26 Sep 2012
Tort de ciocolata
Separam albusurile de galbenusurii si le batem cu mixerul sau cu telul. Mie imi place mai mult manual decat automat :)  Razalim coaja de lamaie, adaugam zaharul vanillinat  si cele 8 linguri de zahar. Adaugam cele 8 galbenusuri dupa care adaugam cele 8 linguri de faina pe care le...
Paella De Paella
In la 26 Sep 2012
Paella De Paella
Se taie carnea in bucatele nici mari, nici mici, ca sa se poata frige bine pe ambele parti. Cu cat carnea este mai fripta, cu atata este mai buna Paella (pilaf). Dupa ce am fript carnea o indepartam si punem ardeiul rosu la calit. La fel procedam si cu ardeiul, il indepartam si punem fasolea...
Se  fierbe costita cu usturoiul intr-o oala sub presiune. Se adauga asafranul, fasolea  si o pastila knorr de carne. Dupa ce s-au fiert se iau sangeretele, se taie  bucati si se aseaza intr-o tigaie cu ulei. In acel ulei prajim putin carnea. Ii da gust la orez. Dupa ce s-au fript...
Procedam la fel ca si cu tortilla de ceapa. Calim usturoiul cu sare, dupa care punem ouale peste usturoiul calit. O intoarcem  si o lasam sa se faca pe ambele parti. Se serveste cu carnati si maioneza. Sau cu ce va place dumneavoastra  Va doresc pofta buna
Se curata ceapa si se taie in feliute sau cum doriti. Se pune in tigaie si se caleste. Sa nu uitam sa punem sare deoarece ceapa este dulce, dar sa nu  o facem sarata pentru ca atunci cand o amestecam cu ouale mai punem putina sare. Amestecam ceapa si ouale si le punem in tigaie. Un lucru...
Gazpacho Manchego
In la 25 Sep 2012
Gazpacho Manchego
Se  spala pulpele se taie in bucatele mai mici pentru a se putea frige ,se lasa sa se rumeneasca bine carnea pe toate partile deoarece cu cat este mai crocanta cu atata este mai buna si mai gustoasa. Se curata ardeiul, se taie in bucatele micute, se curata usturoiul si il taiem in bucati mai...
Afisate 1 - 10 din 10 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking