Paste italiene
In la 23 Ian 2012
Paste italiene
 Se fierb pastele cu sare timp de 8 minute,altaurat intr-un alt vas se calesc rosiile cu ulei de masline la foc mic dupa care se adauga pesto. Dupa aceasta se i-a de pe foc si se adauga busuiocul,se pun pastele in farfurie peste care se adauga astfel sosul obtinut, la urma se pune...
Se amesteca carnea,apoi se adauga usturoiu pisat impreuna cu celelalte condimente,dupa terminarea acestuia se pune la afunat 12 ore iar lemnul preferabil de folosit  este fagul.                      
"Chec Reni"
In la 22 Ian 2012
 Intr-un bol se adauga albusul oualelor dupa separarea de galbenus, si se bat spuma ,adaugam zahar si batem in continuare,iar galbenusurile se bat cu ulei si se pune peste albusi,amestecandu-se incontinuare. Faina este amestecata cu praful de copt,apoi legam cele 2 compoziti.Se ia o treime...
Chec sarat
In Cook and smile la 22 Ian 2012
Chec sarat
  Se freaca marcarina pana devine spuma,se adauga treptat faina cernuta amestecata cu praful de copt,se incorporeaza pe rand ouale,se subtieaza cu lapte pus treptat.   Se amesteca usor in compozitie maslinele taiate in sferturi si jambon taiat in bucatele mici cubice.La urma se pune...
     Se face un aluat de de tarta din unt,faina,2-3 gabenusuri,Se coace la foc potrivit,intins foarte subtire intr-o firma rotunda cu marginile joase.    Se frige inabusit un curcan mic pana se fragezeste bine ca sa se poate lua carnea de oase.Se scot oasele cu grija...
Piersici in aluat
In la 22 Ian 2012
Piersici in aluat
Se face un aluat din faina, unt, zahar,si 2 galbenusuri.Aluatul se framanta bine si se lasa sa stea un timp la rece. Se intinde apoi o foaie subtire,care se fac cercuri cu un pahar.Pentru fiecare cerc se aseaza jumatate de piersica,curatata si trecuta ptin zahar.Se ung marginile cercului cu un ou...
Pizza speciala
In Pizza la 19 Ian 2012
Pizza speciala
Se pune intr-un castron drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 5 linguri de apa calda  pana se face ca o pasta, se acopera si se lasa pana se se umfla si face spuma; Intr-un castron se pune faina, in mijlocul ei se toarna amestecul de drojdie, uleiul, sarea si se amesteca, pentru...
Afisate 1 - 7 din 7 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking