RETETE VIDEO

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Postat de Bucataras

Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Preâncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius Tăiem perele pe jumătate și facem o mică scobitură cu un cuțit sau o linguriță pentru a îndepărta sâmburii. Așezăm...

Citeste continuarea

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Postat de Bucataras

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:  Taie brânza feta în cuburi.  Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează...

Citeste continuarea

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Salată cu dressing de muștar, rețeta rapidă și gustoasă

Postat de Bucataras

Salată cu dressing de muștar, rețeta rapidă și gustoasă

Cum se prepară Salata cu dressing de muștar, rețeta rapidă și gustoasă: Începe să tai feliile de pâine sub formă de cuburi pentru crutoane. Încinge puțin ulei de...

Citeste continuarea

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Postat de Bucataras

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

Iata cum se prepara Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi: Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Adaugați si untul. Tocați mărunt ceapa...

Citeste continuarea
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

RETETA ZILEI

Quiche cu dovlecei

Postat de Oana

Quiche cu dovlecei

Amestecati ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului sau cu mana pana obtineti un aluat ferm si nelipicios Inveliti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider 15 min Intre timp taiati dovleceii rondele subtiri, cu tot cu coaja si presarati-i cu sare, apoi lasati-i sa se scurga Taiati ceapa rondele...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI RETETE

Chec cu lamaie reteta de desert rapid, aromat si delicios

Postat de bucatarasa

Cum se prepara Chec cu lamaie reteta de desert rapid, aromat si delicios Preincalzirea cuptorului: Preincalzeste cuptorul la 180°C si unge o forma de chec cu unt sau ulei si...

Citeste continuarea

Tarta cu cirese si ciocolata

Postat de rocsi_1612

Aluatul: Intr-un bol puneti untul rece taiat cuburi, oul si un praf de sare. Amestecati putin, adaugati cacaoa, indulcitorul pudra si faina treptat. La final incorporati amaretto. O sa...

Citeste continuarea

⁠Crispy de pui în crustă de nachos - Rețeta delicioasă pentru o gustare rapidă

Postat de Bucataras

Cum se prepară ⁠Crispy de pui în crustă de nachos - Rețeta delicioasă pentru o gustare rapidă:   Mărunțește nachos într-un robot cât să iasă un pesmet mai...

Citeste continuarea

Inghetata cu capsuni - Deliciul aromat si cremos de vara

Postat de Constelatialeu

Cum se prepara Inghetata cu capsuni - Deliciul aromat si cremos de vara Mi-am pregatit ingredientele. Mai intai am pregatit galbenusurile, intr-un castron de inox am pus galbenusurile,...

Citeste continuarea

Pasta e ceci - Supa italiana cu paste si naut. Reteta nr.50 din topul The Best Soups in The Wold

Postat de Ksenya

Puneti nautul la hidratat minim 12 ore. Eu l-am preparat cu o zi inainte Spalati nautul si-l puneti la  fiert 60-90 minute pana bobul este bine fiert. Intr-o oala pentru supa, adaugati...

Citeste continuarea
CELE MAI NOI ARTICOLE

Cardamom - introducere, beneficii si utilizari terapeutice

Postat de bucatarasa

Cardamomul este un condiment foarte apreciat, cunoscut pentru aroma sa intensa si distincta. Este folosit in diverse bucatarii din intreaga lume, in special in cele indiene si orientale....

Citeste continuarea

Top 15 condimente care nu trebuie sa lipseasca din bucataria ta: Beneficii si utilizari

Postat de Retete_gustoase

Condimentele sunt elemente esentiale in orice bucatarie, conferind mancarurilor aroma, culoare si complexitate. Ele pot transforma preparatele obisnuite in capodopere culinare si sunt folosite in...

Citeste continuarea

Beneficii si proprietati ale catinei - Ginsengul romanesc

Postat de Retete_gustoase

Catina (Hippophae rhamnoides), cunoscuta si sub denumirea de „ginsengul romanesc” sau „fructul de aur”, este o planta cu numeroase beneficii si proprietati pentru sanatate....

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking