Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
2 Mai 2024 | 825 vizualizari

Încearcă această rețetă ușoară și delicioasă de placinte cu carne - o modalitate perfectă de a folosi carnea rămasă de la alte preparate și de a crea o gustare sau o masă rapidă pentru întreaga familie. Cu un amestec sățios de carne, ceapă și mozzarella învelit în foi de placinta fragede și rumenite, aceste gustări vor fi cu siguranță o încântare pentru toți! Pentru aceste Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă ai nevoie de: carne ramasa, foi placinta, mozzarella, ou, ceapa si susan.

Ingrediente

  • Ingrediente Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă:
  • Foi de plăcintă
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă mare
  • Carne rămasă
  • felii mozzarela
  • boia dulce
  • Susan sau semințe (opțional)
  • 1 ou

Mod de preparare

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă:

Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.

Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și călește ceapa tocată până devine aurie, condimentând cu sare, piper și boia dulce. Adaugă carnea ramasă și prăjește-o până se încălzește și capătă o culoare ușor rumenită.

Între timp, pregătește foile de plăcintă. Taie-le în fâșii lungi și late sau în funcție de preferințe. Așază la marginea fiecărei fâșii câte o lingură din compoziția de carne, adăugând câte o felie de mozzarella și împachetează-le sub formă de triunghiuri.


Așază plăcintele formate într-o tavă prevăzută cu hârtie de copt.

Înmoaie o pensulă în oul bătut și unge fiecare plăcintă.

Presară semințele sau susanul peste plăcinte, dacă dorești.

Coace plăcintele în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15 - 20 de minute sau până când crusta devine frumoasă și aurie.

Servește-le calde și savurează-le!

Această rețetă simplă și delicioasă este o modalitate minunată de a folosi carnea rămasă și de a pregăti o gustare sau o masă rapidă și satisfăcătoare pentru întreaga familie.

Încearcă și rețeta de Trigoane cu ciuperci și cașcaval, un aperitiv super gustos sau rețeta de Samosa cu pui.

Îți recomandăm să încerci și rețeta de Trigoane cu brânză, foarte gustoase și bune.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Tarta cu ciuperci si sunca

Postat de mirela0911

Tarta cu ciuperci si sunca

Intr-un bol se amesteca faina cu sarea, apoi se pune oul, untul taiat bucatele si apa. Se framanta un aluat moale si nelipicios, eventual se mai adauga faina daca este cazul, apoi se lasa la rece,...

Citeste continuarea

Dovlecei cu legume la cuptor

Postat de mirela0911

Dovlecei cu legume la cuptor

Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua pe lungime si se curata mijlocul de seminte cu ajutorul unei linguri. Intr-o oala incapatoare se pune ap cu sare sa fiarba si se oparesc dovleceii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.05.2024, 16:52
la 03.05.2024, 01:01
la 03.05.2024, 11:02
la 04.05.2024, 15:30
👍👍👍🤩
la 07.05.2024, 11:28

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking