Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
16 Mai 2024 | 1281 vizualizari

Feta saganaki este un aperitiv grecesc clasic. Bucură-te de gustul îmbietor al brânzei feta acoperită de o crustă crocantă și aromă mediteraneană. Acest aperitiv simplu, dar delicios, este perfect pentru a încânta papilele gustative ale musafirilor. Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc ai nevoie de doar câteva ingrediente: brânză feta, susan, miere, foi de plăcintă și cimbrișor.  

Ingrediente

  • Ingrediente Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:
  • 300 gr feta
  • susan
  • miere de albine
  • cimbrișor
  • foi de plăcintă
  • 1 albuș de ou

Mod de preparare

Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:

 Taie brânza feta în cuburi. 

Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează fiecare cub de brânză în foaie de plăcintă.

Unge fiecare pachețel cu albuș de ous și presară susan.

Coace în cuptorul preinalzit, la 190 grade C, pentru 20 minute.

După coacere, glazurează-le cu miere și cimbrișor.

Servește-le calde!

Feta sakanaki este perfectă pentru micul dejun sau un brunch alături de familie sau prieteni.

Incearca si reteta de Creveti saganaki, un preparat foarte gustos la cuptor sau Branza feta la cuptor cu masline, un aperitiv foarte savuros.

Iti recomandam sa incerci si reteta de Rulouri cu praz si feta, o gustare excelenta.

 Încearcă și rețeta de Creveți saganaki, un preparat foarte gustos la cuptor sau Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv foarte savuros.

Îți recomandăm să încerci și rețeta de Rulouri cu praz și feta, o gustare excelentă.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Aperitiv bulete de branza si cartofi

Postat de oanapl

Aperitiv bulete de branza si cartofi

Se curăță cartofii, se spală, se taie felii și se pun la fiert într-un vas cu apă cât să îi acopere, puțină sare și o lingură de ulei. După ce fierb, cartofii se...

Citeste continuarea

Oua vopsite

Postat de gurita_ta2005

Oua vopsite

Ouale se spala bine cu detergent de vase,se clatesc foarte foarte bine ouale,se pun intr-o cratita acoperite cu apa si se pun la fiert pentru cateva minute. Se scurg de apa cu atentie sa nu se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.05.2024, 13:57
la 28.05.2024, 19:54
Super!

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking