Ingrediente
- Ingrediente Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:
- 300 gr feta
- susan
- miere de albine
- cimbrișor
- foi de plăcintă
- 1 albuș de ou
Mod de preparare
Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:
Taie brânza feta în cuburi.
Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează fiecare cub de brânză în foaie de plăcintă.
Unge fiecare pachețel cu albuș de ous și presară susan.
Coace în cuptorul preinalzit, la 190 grade C, pentru 20 minute.
După coacere, glazurează-le cu miere și cimbrișor.
Servește-le calde!
Feta sakanaki este perfectă pentru micul dejun sau un brunch alături de familie sau prieteni.
Incearca si reteta de Creveti saganaki, un preparat foarte gustos la cuptor sau Branza feta la cuptor cu masline, un aperitiv foarte savuros.
Iti recomandam sa incerci si reteta de Rulouri cu praz si feta, o gustare excelenta.
Încearcă și rețeta de Creveți saganaki, un preparat foarte gustos la cuptor sau Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv foarte savuros.
Îți recomandăm să încerci și rețeta de Rulouri cu praz și feta, o gustare excelentă.
Daca ti-a placut reteta noastra "Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|