Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
16 Mai 2024 | 638 vizualizari
Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

Feta saganaki este un aperitiv grecesc clasic. Bucură-te de gustul îmbietor al brânzei feta acoperită de o crustă crocantă și aromă mediteraneană. Acest aperitiv simplu, dar delicios, este perfect pentru a încânta papilele gustative ale musafirilor. Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc ai nevoie de doar câteva ingrediente: brânză feta, susan, miere, foi de plăcintă și cimbrișor.  

Ingrediente

  • Ingrediente Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:
  • 300 gr feta
  • susan
  • miere de albine
  • cimbrișor
  • foi de plăcintă
  • 1 albuș de ou

Mod de preparare

Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:

 Taie brânza feta în cuburi. 

Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează fiecare cub de brânză în foaie de plăcintă.

Unge fiecare pachețel cu albuș de ous și presară susan.

Coace în cuptorul preinalzit, la 190 grade C, pentru 20 minute.

După coacere, glazurează-le cu miere și cimbrișor.

Servește-le calde!

Feta sakanaki este perfectă pentru micul dejun sau un brunch alături de familie sau prieteni.

Incearca si reteta de Creveti saganaki, un preparat foarte gustos la cuptor sau Branza feta la cuptor cu masline, un aperitiv foarte savuros.

Iti recomandam sa incerci si reteta de Rulouri cu praz si feta, o gustare excelenta.

 Încearcă și rețeta de Creveți saganaki, un preparat foarte gustos la cuptor sau Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv foarte savuros.

Îți recomandăm să încerci și rețeta de Rulouri cu praz și feta, o gustare excelentă.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Sufleu de branza cu avocado, somon afumat si sos de iaurt

Postat de simona72

Sufleu de branza cu avocado, somon afumat si sos de iaurt

Pt sufleu : separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Amestecam faina cu praful de copt. Taiem avocado in doua, scoatem samburele, cu ajutorul unei lingurite...

Citeste continuarea

Tortillas / Lipii de casă

Postat de ctlina

Tortillas / Lipii de casă

Într-un castron, se amestecă făina, sarea și praful de copt.  Adaugati untul cubulete si amestecati cu mainile pentru a încorpora untul.  Adaugati apa calda...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.05.2024, 13:57
la 28.05.2024, 19:54
Super!

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking