Spaghette gustoase
In la 12 Oct 2014
Spaghette gustoase
Taiati crenvustii feliute mai groase.Introduceti spaghettele prin acele felii asa cum am facut eu,priviti pozele.In apa in care fierb eu pun oregano,busuioc,maggi si ulei.Se pot face sosuri sau condimentati dupa plac :*
Eu am facut cu salam taiat cubulete.Se rade branza sau cascavalul sa fie cam 2 pahare la cantitate.Se fierb putin legumele in apa. In tava se pune primul rand de branza,apoi se pune carnea de pui fiarta sau salamul taiat cubulete.Punem legumele si peste ele punem branza ramasa sau cascavalul...
Rafaello
In la 1 Mai 2014
Rafaello
Se lasa margarina la topit.O scoatem din timp din frigider si o lasam la temperatura camerei. Dupa ce s.-a inmuiat se pune cocosul (250 gr am pus eu),laptele praf (500 gr am pus eu),imi place sa aiba mai mult gust de lapte praf.Voi puteti pune mai mult cocos.... se amesteca toate si trebuie...
Suc natural
In la 28 Apr 2014
Suc natural
Taiem felii, cubulete de forma medie fructele sau legumele..si le bagam la blender.....Simplu :p:p
Crema de tort
In la 28 Apr 2014
Crema de tort
Se pun la fiert urmatoarele: 100 ml apa, 400 gr zahar si 100 gr cacao. Se fierb pana se topeste zaharul. Dam crema la racit pana se intareste. Dupa ce crema s-a racit punem galbenusurile, pachetul de margarina si esenta :) Usor de facut si foarte buna :*
Blat tort
In la 26 Apr 2014
Blat tort
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam cu un praf de sare,iar apoi adaugam zaharul (nu tot odata).Galbenusurile le frecam cu uleiul (punem o lingurita mai frecam,apoi punem si pe celelalte usor usor). Punem galbenusurile peste albus si omogenizam tot cu mixerul. Punem faina...
Inghetata vanilie
In la 26 Apr 2014
Inghetata vanilie
Galbenusurile le mixam cu zaharul pana devin cremoase. Adaugam laptele putin cate putin si mixam in continuare.Punem compozitia la fiert,la foc mic,cam 5-6 minute (nu mai mult pt ca se taie). Luam de pe foc si adaugam vanilia.Amestecam bine si dam la frigider pt a se raci.Intre timp batem...
Pulpele sau pieptul de pui se pun la fiert......dupa ce au fiert se ia carnea de pe oase si se taie fasiute. In apa in care au fiert pulpele(in cazul meu) se pune orezul(fiecare face cata cantitate vrea dupa ochi). Orezul sa fiarba lejer in apa.La sfarsit trebuie sa iasa ca o supa.nu precum...
Afisate 1 - 8 din 8 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking